ma ako kupujes na crno i dolazi omnia u obzir, meni su zvucnici bili cist ok, nisu najglasniji al sta je tu je...
mozda ne bi ni jedan ni drugi, al svakako rađe omniu nego 5800, imao oba, a omniu duze vrijeme.. 5800 kratko jer me jako razocarao svojom nekvalitetnom izradom, bas su ga ko kantu napravili.. sad rezolucija ekrana i nije sad nesto previdljiva, nit je gust ic menijom na nokiji, ono slideanje sa strane ubija dozivaljaj debelo... velika prednost omnie je meni wm, al to je subjektivno sta kome vise pase..
oba se nađu za cca 1000+ kn, no omnia je izgledom i kvalitetom izrade za dvije klase bolji mobite, te ima jacu kameru, 5800 u zatvorenom je katastrofa kvaliteta slika,kod oba dva je mana sto nije kapacitivni ekran..
5230 x mi je bezveze, da je bar tanji, ovako isto izgleda ko lijes, frend ga ima oko mjesec dana i uspio je tolko izgrebat ekran, al valja ga baca u zid, jer me stvarno zacudilo

na crno jos bi gledao iphone 3g, i htc hd, tu negdje malo vise od 1500 se nađu koristeni, ovisi kolko bi se isprsio, njima cijene dosta variraju, treba bit strpljiv ..