ima li tko kakve informacije o novim update-ima...hoće li ih biti i kada?
odlično....
Di skinuti ovo, link iz prvog posta ne radi?!
Thx
Evo, izvoli:
SenseUI4Magic
Zbog ovog odvratnog vremena, nisam nikako ulovio da odem na Zitnjak da mi naprave upgrade, pa sam to doma sam napravio. Sve je ok, samo mi jedna stvar bas nije najasnija. Naime meni je bio rom verzija 2.xx.x.x a stavio sam 3.xx.x.x i sučelje se promijenilo i sve super sljaka, ali kad odem vidjet koja je verzija meni i dalje pise da je 1.5, a milim da bi trebalo pisat 1.6? Radi se o Magicu.
Riječ je o android 1.5 aplikaciji, samo što ti je drugačije sučelje, tzv sense, al rom je i dalje isti. Treba čekati update na 2.1 koji bi trebao doći "skoro". Za ovo čitaj onu stavku na dnu, ona ti se promijenila
samo ako rootaš mobitel, tj skineš garanciju!
izgleda da nista od 2.1 za magica,e da,bio jucer u agramu,da oni mogu stavit update,ali moram ostavit mob 3-4 dana dok dodem na red![]()
,je bas sam im ga ostavio,sljedi uradi sam update
![]()
izašao je 2.1 update, ali je trenutno službeno dostupan samo za kanadsku Rogers mrežu
izašao je i 2.2 update, ali trenutno samo za T-Mobile varijantu Magica tj. myTouch 3G
baš htio pitat jel froyo radi na magicu. izgleda da da
nego ako odnesem u agram servis (oficijelni servis HTC-a) neće mi instalirat ni 2.1 jer ga nema za hrvatsko tržište ili?
Poz,ovako imam problem s instaliranjem sensa,tj spojim sve i pokrenem RUU i nakon cca 1 min provjere izbaci mi da mi nije spojen mob s kompom,a prije tog probam s sync menagerom i sve radi,tj spojen je,pa me zanima dali je netko slucajno imo slicnih problema?
Rijeseno,na kraju mob uredno rootan,i stavljen rogers 2.1 sense
zahvaljujuci ljudima na xda...
Zadnji uredio Noviclan : 16-12-2010 u 13:39
Pozdrav ljudi prije par dana sam si kupio HTC Magic 1.5 i sada bi ga update na 2.2 pa bi me zanimalo dali se to može i gdje da skinem update 2.2
Unaprijed hvala
Službene verzije od HTCa nema, već ćeš morati rootati mobitel i staviti neki custom rom. Ima već romova sa 2.3 verzijom.
Tutorijale možeš naći ovdje.
Za sve koji još traže update
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=956280
Odličan ROM 2.3.5
Radi super brzo (totalno sam oduševljen).
Bookmarks