Da se ne zbunjujete. Sve što trebate učiniti za dobiti sense je skinuti službeni update odnekle, recimo ovdje i slijediti upute. Ja sam uredno updateao s linkanim fileom i sve je prošlo i radi kako treba.
pa daj odgovori na pitanje.
i ja sam bar napisao koji mobitel imam, a koji ti model imas? samsung!?
EDIT: Evo da ne bi ispalo da se prepiremo, prouči ovu temu. Instaliraj taj program, pogledaj u 5. postu što sam ja napravio da proradi direktni FTP. U principu samo trebaš upariti uređaje i prije slanja ili primanja upaliti taj program i direktni FTP radi. Javi rezultate.
Zadnji uredio Harasho! : 14-02-2010 u 19:02
Evo instalirao sam jučer ovaj update koji je postavio jay.
Hvala! Sve prošlo super jednostavno i bez problema.
Magic radi super brzo .
pozdrav.
može li mi neko napisat postupak kako napraviti upgrade?
hvala...
Žao mi je.
Jesi ga uspio nekako osposobiti?
Piše u uputama da, ako se desi bilo koja greška, treba update ponovno pustiti.
Uglavnom, piše da se sve greške koje se dese za vrijeme updatea mogu otkloniti ponovnim updateom. hmhm....
Zadnji uredio jay : 23-02-2010 u 19:13
pa ne bas. Testni je. ima samo 5 gumbica.
Sad je ziv, ali izgleda da na njega ne ide upgrade.
dobar grah daleko se čuje
Ekipo pozz
još jedan novi forumaš i vlasnik magica. Jučer sam ga kupio od frenda, otključan, ali kupljen u vipu. Odmah bi prešao na sense UI, te sam pokušavao skinut update sa htc-a, ali mi veli da download is not sutible for your device. Naravno ne prestajem....gdje da skinem update, ali koji radi i s kojim ne bude bilo pizdarije
thx![]()
U vipu nisu bili niti zaključani ,lijepo prošeći u agram servis i za 10 minuta ti stave
novi soft bez zahebancije
plišani
?-------------?
mislim, u čemu je toliko loš taj original soft???
e da, ako bi moglo jedno pitanje za vas sa tio originalnim softom...koja je verzija na magicu androida...1.5 ili 1.6?
hvala
plišani
?-------------?
da ne objašnjavam puno, jesam-nisam imao jamstvo......kupio od frenda koji ga nije ovjerio kako bi ga ja dulje koristio ( radi sa mob, VIP-ov je partner ), a nije niti iz zgba...uglavnom, samom mi je dovoljno 24 mj, tko zna kakvim ćemo sat. tehnologijamarazgovarat za 2 godine...poslao sam mu jamstvo da ga ovjeri, sve pet
I silikon case obavezno
plišani
?-------------?
hmmm, ja sam naručio s neta one protechove foije, i za sad sam jako zadovoljan (nešto poput invisible shielda al puno jeftinije)
ubacio sam ovaj RUU sa početka ove teme i sve radi za pet, ali me zanima sad jedna stvar...ako sam ubacio taj rom da li to znači da je magic rootan (vipov je) i da li može ići bilo koji rom na njega sad( naravno da odgovara)?
ma ova obuhvaća cijeli telefon, sastoji se od 8 komponenti koje se postavljaju posebno svaka na svaki dio telefona. Nije ona obična koja se samo "nakelji" na ekran
ovo je čudan odgovor. samo sam postavio pitanje i tražio pomoć. da li sam nešto loše napravio? nekakav kodeks ponašanja?
nije rootan to je originalni rom koji će ti i na zahtjev u servisu staviti, tako da nisi napravio ništa loše, jedino što si stavio zadnju inačicu roma za magic koja u sebi ima i taj famozni sense, stoga, ne uznemiravaj se i uživaj![]()
Bookmarks