ja probao i ubio svoj Magic. Zapeo je na 81% i dalje ne ide. Probao ga vratiti sa RUU_Sapphire_HTC_Asia_WWE_2.53.707.2_SEA_test_sign ed_NoDriver.exe ali tu zapne na 21%
za sada mi je Magic povijest![]()
Da li je netko isprobao novi HTC Magic update koji donosi Sense UI?
Može se skinuti i ovdje
http://www.4shared.com/file/20318944...pe_305401.html
ja probao i ubio svoj Magic. Zapeo je na 81% i dalje ne ide. Probao ga vratiti sa RUU_Sapphire_HTC_Asia_WWE_2.53.707.2_SEA_test_sign ed_NoDriver.exe ali tu zapne na 21%
za sada mi je Magic povijest![]()
dobar grah daleko se čuje
Koji je cilj prčkanja po softveru /izgleda samo upropaštavanje uređaja/ osim službenih update .
Što mislite da firme nemaju interes da ponude uvijek momentalno najbolja riješenja, u datom trenutku i dati nadogradnje .
Osim što spalite uređaj /bacanje novaca /nemate koristi osim ako uspije neka ljepša ikonica ili Vurica koja vas gleda s ekrana
nice day
plišani
?-------------?
Zna li netko kad bi trebao doći Sense UI update i za Magic iz Vip-a. Jer kad na stranici upišem serijski broj, kaže da nije suitable??
RUU_Sapphire_HTC_Europe_3.05.401.3_release_signed_ NoDriver.exe
proguglaj da nađeš ovaj fajlja sinoć instalirala i sve radi. doduše napravi backup, jer pobriše sve iz telefona. i moraš imat instaliran novi htc sinc.
moj moj je crni iz vipa (288 rama verzija)
Postoji službeni update.
Kao što sam već, jednom napisao, u servisu su mi samo rekli da donesem mob i da će instalirati update.
Pitam za ovaj s neta koji se može skinuti jer sam čitao da su si neki ljudi zeznuli mob.
Prije sam na starom TyTN par puta puštao HTCove update preko RUU i sve je prošlo OK.
* UNIVERSAL! Runs on both Dream and Magic 32B
* Based on Android 1.6, many bugfixes and enhancements from AOSP, XDA, and me
* Highly optimized kernel with many extra modules
* Enhanced ramdisk which uses optimal mount options and smart startup
* Includes E2FSProgs for checking and converting Ext filesystems
* Apps2SD is automatic! All you need is a second partition (ext).
* Launcher with 5 screens and auto-orientation and compact drawer layout
* Clean filesystem shutdown at poweroff/reboot, and fsck at boot (no FS corruption!)
* Includes Amazon MP3 store, and Work Email (MS Exchange support)
* Does not require "DangerSPL"
* Includes a massive APN list
* Maximum CPU scaling frequency set to 528MHz with latency tweaks
* Various enhancements to the Settings app including extra partition space
* Phone app enhancements by cytown
* MMS enhancements from rgv151
* FLAC audio support thanks to kroot
* Bluetooth OBEX support from Erin Yueh
* Contacts app enhancements by ChainsDD and Wysie
* USB tethering support (kernel code ported by Zinx)
* Commandline extras: powertop, htop, nano, busybox, openvpn
* Ability to lock home app in memory (control in Spare Parts app)
* Eclair graphics, apps, and other guts
* Multitouch browser and gallery
* Music and DeskClock apps from Eclair
Onak, je možda rizičan postupak, ali nudi stvarno puno toga. Brže, više početnih ekrana, kvalitetnije aplikacije koje nude više opcija.
Click here to take IQ test.
lekma, ok u servisu su ti rekli da postoji službeni update. Kak ga ja onda nemogu skinut na službenoj stranici?? Nije mi jasno..
Pa da je neophodno, možda je, možda nije. Baterija traje oko dva i pol dana,lagano prema 3. Ne bih baš rekao da je multitouch šminkeraj, ali ok, ili potreba za slanjem i primanjem fajlova prek bluetootha. Imati 5 ekrana je opako korisna stvar. Uglavnom, onaj tko želi biti na stocku, super. Moje osobno mišljenje je da je prava šteta imati android i ne koristiti sve što sustav nudi.
/
@Plišani
I bolje da ne radi! Bluetooth prijenos podataka je za klince, a ovaj mobitel bogami nije za klince, kao što to uostalom nije nitijedan android ili HTC. Ak hoćeš BT FTP kupi si Cookie ili neznam tako nešto.[/quote]
E kada bi ti razumio zašto BT ne bi pisao nebuloze o klincima i kolačima
da ne elaboriram zašto večina zna .
plišani
?-------------?
AFAIK, glavna svrha BT je mogućnost korištenja BT bežićne slušalice.
Sve ostale funkcije BT su sporedne. Ja se slažem da bi bilo zgodno da ima FTP (npr. za direktno slanje slike na ispis ili npr. razmjenit fotkice/muzikicu/dokumente s ekipicom/poslovnim partnerima)
Ofkors, BT uz odgovarajuću aplikaciju radi ko beba. BT je nužnost na mobitelu, da ne kažem da mi je žao što se odriču IR-a na njima.
Kakav nered, jesi uspio rjesiti problem i kako si ga rjesio? Pitam jer bi i ja htio update napravit pa da znam sto ciniti ako nesto krene po zlu... hvala!
Uredno napravljen up date u Agram servisu pošto je uređaj pod jamstvom kupljen u Vip-u . Sve skupa izgubio 15 minuta
Zadnji uredio plišani : 12-02-2010 u 20:48
plišani
?-------------?
Super.
Hajde sad lijepo napiši kako se to vrti, kako izgleda... isplati li se upgrade...
Napiši malu recenziju![]()
Sorry ne pišem recenzije ,nadogradnje izdaje proizvođač kako bi poboljšao rad uređaja
a tko je zainteresiran će otići to napraviti i vidjeti razliku a ne da mu ja solim pamet svojim sub. opservacijama. Uglavnom soft radi brzo nije se srušio niti jednom instalirani programi rade odlično Gps Igo bez greške satelite nalazi u roku 20 sec.Bat. traje 3 dana uz masiranje .
Tko voli nek izvoli
plišani
?-------------?
Bookmarks