Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taj problem sa zvukom postoji kod manje-vise svih korisnika...zvuk kasni za slikom itd. imas to na samsungovoj suport stranici, pa procitaj, dosta se ljudi zali zbog toga. i zale se jos na HD kvalitetu videa, koji po HD standardu mora biti 24fps, ali tako nije bas u praksi. to sam procitao, i to su najcesce kritike. Inace, jako mi se svidja mobitel. Mada, ako se nesto pozitivno pocne dogadjati s Omniom 2 (citaj WM), odabir nece biti lak. A koliko sam vidio WM 6.5 je donio nekoliko inovacija, koje koliko-toliko cine Omniu 2 brzim i funkcionalnijim mobitelom (sto bi po karakteristikama i trebao biti!)... E, sad, ni sam ne mogu odluciti... A i kad vidim jednostavnost iPhona i brzina kojom radi...pffff...pomalo sam zavidan.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kobe8 Pregledaj post
    taj problem sa zvukom postoji kod manje-vise svih korisnika...zvuk kasni za slikom itd. imas to na samsungovoj suport stranici, pa procitaj, dosta se ljudi zali zbog toga. i zale se jos na HD kvalitetu videa, koji po HD standardu mora biti 24fps, ali tako nije bas u praksi. to sam procitao, i to su najcesce kritike. Inace, jako mi se svidja mobitel. Mada, ako se nesto pozitivno pocne dogadjati s Omniom 2 (citaj WM), odabir nece biti lak. A koliko sam vidio WM 6.5 je donio nekoliko inovacija, koje koliko-toliko cine Omniu 2 brzim i funkcionalnijim mobitelom (sto bi po karakteristikama i trebao biti!)... E, sad, ni sam ne mogu odluciti... A i kad vidim jednostavnost iPhona i brzina kojom radi...pffff...pomalo sam zavidan.
    ja sam bas danas probao ponovo snimati neki kratak video i sve je bilo uredu za tim slika-zvuk.

a sto se tice kvalitete videa, ja sam prezadovoljan, jer ono sto snima Omnia HD nikad nisam vidio, naprosto nevjerovatno.

slike malo kaskaju po kvaliteti za videom, a nervira me sto nikada ne ublazi mrdanje. mora biti apsolutno mirna ruka.

zavidan iPhonu apsolutno ne moras biti jer je ono kanta. jedino sto je dobro je 100 000 mogucih aplikacija za skinuti, ali kamera od 3MP je katastrofa, kao i ostale stvari vezane za njegove thnicke specifikacije.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.414, Nivo: 15
    Bodovi: 4.414, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dr_rock Pregledaj post
    ja sam bas danas probao ponovo snimati neki kratak video i sve je bilo uredu za tim slika-zvuk.

a sto se tice kvalitete videa, ja sam prezadovoljan, jer ono sto snima Omnia HD nikad nisam vidio, naprosto nevjerovatno.

slike malo kaskaju po kvaliteti za videom, a nervira me sto nikada ne ublazi mrdanje. mora biti apsolutno mirna ruka.

zavidan iPhonu apsolutno ne moras biti jer je ono kanta. jedino sto je dobro je 100 000 mogucih aplikacija za skinuti, ali kamera od 3MP je katastrofa, kao i ostale stvari vezane za njegove thnicke specifikacije.

Kako mozes zs nesto tipa iPhone kazati da je kanta,kad pored sebe imas Omniu HD???
    Po cemu je bolja Omnia HD od iPhona osim po snimanju i slikanju?-Nicemu...
    Tako da nikad nitko nije rekao za Omniu HD da je kanta,pa zato nemoj ni tiza iPhone...
    Da imas nesto sta je stvarno bolje od iPhona nebih nista rekao,ali ovako...
    Bez ljutnje,ali grijesis...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. OMNIA na hr rom?
    By cobra99 in forum Samsung
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 06-02-2011, 16:51
  2. [N97] vs. [Omnia HD]
    By ivo47 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 29-07-2009, 17:18
  3. N95 8GB vs 5800XM vs Omnia