Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 27 od 27
    Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, stvarno bi smo trebali zavrsiti ovo prepucavanje oko iPhone-a. dobar je telefon, tko voli nek izvoli. stvarno, mozda i najfluidniji OS. ali meni se to ne svidja, pre pre jednostavno fali mu nekih segmenata koji meni trebaju...i zbog toga mi se sve vise svidja Omnia 2. a ono, vjerujem da WM 7 donosi sve ono sto smo duuuugo cekali, i da ce biti max prilagodjeni za rad. a stvarno mi se svidja i WM 6.5, dosta mi je prilagodjeniji za rad na smartphone-u, tj. nije vise toliko nalik desktop windowsima, koji su za mobitele totalni promasaj!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, cemu prepucavanja, nije bitno koj je jaci na papiru nego sta radis s tim uređajem.. moze omnia hd imat i 3ghz, sta ce ti kad nemas sta radit s tim, eventualno neke jace igre pokretat, a za simbian su ionako drek igre, kao i vecina ostalih aplikacija.. pa po tom segmentu je omnia hd najlosiji izbor od mnogobrojne konkurencije..
    htc hd 2 pojede obje omnie za dorucak..
    tolko hvale za jacinu omnie hd, a onda suza sto nema aplikacija, pa za sta je onda koristite da je tolko bolji od ostalih? to sto nema aplikacija i je najveca mana simbiana a ne usputni problem i zato ga svi ostali sisaju(nekome je i garmin dovoljan, a netko zeli imat veci izbor)..
    meni je osobno iphone bio sranje jer nije imao programa za navigaciju, sada ima gro izbora između ostalog i Igo, i onda sam promjenio misljenje, tako mi je zbog izbora aplikacija i nacina rada simbian drek, satio me zanimao prije sve dok nisam saznao da pokrece simbian i odmah ga maknuo iz izbora,5800 me daleko razocarala..
    a jacina, danas su svi noviji od 600mhz, 1ghz i tako dalje, ionako su zanemarive razlike pri brzini itd..
    Zadnji uredio dubrava : 07-02-2010 u 14:20
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. OMNIA na hr rom?
    By cobra99 in forum Samsung
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 06-02-2011, 16:51
  2. [N97] vs. [Omnia HD]
    By ivo47 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 22