Prepaid ili postpaid?
zelim se prebacit na tele 2(prijenos broja sa vipa).
zanimam me dali tele 2 ima nekakve surf pakete tipa 100mb za 30kn kao vip i t-com.
jer kako cujem tele 2 je najeftiniji ali mu je internet najskuplji
savejti pls
Prepaid ili postpaid?
hm na bonove XD
Za sada nema takve pakete, vec samo osnovnu cijenu od 1Mb=1kn na Tele2 signalu. Valjda ce i oni uskoro uvesti neke pakete.
A jednog dana hoće(valjda),pitanje je da li ćemo mi to dočekati a da smo na njihovoj mreži...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
na vipu se zadrzajem samo radi interneta haha
To je ok ako se ima stari neki mobitel tipa siemens mt-50 pa preko wap-a malo se prosurfa...Ali ako se kupi preko pretplate 150kn recimo Satio, ili HTC, ili N97 - zanima me čemu to? Čemu 3G, HSDPA i kamera za videopoziv kada je 1mb=1kn... znači, za malo prosurfati... Pa ti mobiteli nisu za "malo prosurfati"...Videopoziv nije ni u peti... Tako da zašto onda prodaju mobitele kojima pola funkcija ostaje neiskorišteno - jedino pozivi i poruke! Pa to može svaki mobitel! Onda neka kao tomato lijepo kažu da nepodržavaju mms,videopozive ni internet - nego samo pozivi i sms (i ajd dobro "malo interneta"). I u ponudi imaju jedan ili dva mobitela po 150kn i to je sve!!!
To "malo prosurfati" ja mogu mačku o rep - mislim, preživjet ću i bez toga... Ljudi u njemačkoj lijepo kupe iphone za 1 euro i imaju pretplatu od cca 50 eura mjesečno i u tome je flat internet i neznam koliko poziva...
Kako bi bilo da t-mobile prodaje iphone, ali 1mb=1kn!? Pa jel ne bi to bilo smiješno!?
Ono što nam treba (bar meni) je 1 GB, 3 GB,...FLAT!!! Ta nismo više u kamenom dobu!
Kada mi istekne pretplata (za nekoliko mjeseci) ja prelazim na t-mobile ili vip...ako tele2 ne ponudi kakve paketa interneta! A za jeftine pozive i poruke si uzmem tomato. Ili će biti mobilni operater - ili neće! Ako će ostati ovako ko napola kuhana noga - odo ja tražiti bolje! itarifa 300 i udri brigu na veselje! 2GB+300min+150sms --> to je već nešto, poskupo, ali ipak nešto!
Evo ideja: uzeti mobitel koji podržava dvije sim kartice (jedna normalna a jedna data)! - jel bi funkcioniralo to? Na vipu je 1gb 50kn preko carneta.
A da da, mislim da se može - imao sam to prije 2-3 godine, kad je bilo 128 mb paketi i 512 - 1gb je bio 150kn mislim...Samo mislim da su to nešto ukidali, kao da se ne može više - neznam točno! Ali ako može i dalje, odlično!!!![]()
koristim tele2 za spajanje na internet preko mobitela.
sad koristim OPERU MINI. ima li koji bolji browser za mobitel?
Probaj bolt, brz ko munja!
http://boltbrowser.com/home.html
Gledao sam cijene pristupa preko mobitela, preko Telaca i preko Vipa. Zaključak je da Tele2 ima jeftiniji mobilni internet i bez pretplate na data prijenos podataka, za razliku od drugih koji naplaćuju pretplate
ovako, ja imam tele 2 "običan" na bonove i sad me zanima kolika je cijena interneta (dal je 1kn=1mb), dal postoje nekakvi paketi ko u t-mobile-u
znam da gore ima odgovora ali neki se i nisu baš složili, pa me zanima konačan odgovor
imam vip i telac na bonove.Vip sam uzela surf 20mb (15kn)na Lg koji mi najvise sluzi za spajanje nimbuzza(mesengeri)Na SE imam tele2 i s njega surfan kad nisam doma i to preko wapa (jer mi mini opera nece radit)imam bookmarkse ko na kompu u ie.Na mobu sam maknula pokazivanje slika da mi ne zdere promet i mogu reci da sve obidjem brzo i za sitnu lovu.Stavka za to je bila da si iskljucivo na tele 2 signalu.
amydliar: uzmi u obzir da se tu radi o greški u njihovom sustavu. Prilika je jedinstvena, cijena je povoljna, ali nitko nezna kako će to završiti te nema smisla propagirati takvu 'akciju' kad ona niti nije službena.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da li je tko testirao brzinu? Meni je brzina solidna ali je ping katastrofalan.
Evo rezultat:
Test Date: Jan 21, 2011 10:47:30 pm
Connection Type: Utms
Download: 2726 kbps
Upload: 1082 kbps
Ping: 697 ms
Bookmarks