pretpostavljam na P900?
mislim da ne, ali možda se i varam... kaj nema nekakav password za pristup MS Duo? Pa onda tako tam staviš slike.
Velimir
postoji li program s kojim bi mogao jednostavno zakljucati neki folder? (znate...slike i to...)
pretpostavljam na P900?
mislim da ne, ali možda se i varam... kaj nema nekakav password za pristup MS Duo? Pa onda tako tam staviš slike.
Velimir
da za p900....trazim bas za zakljucavanje foldera jer imam jos neke stvari po kojima nebi da se kopa kad nekom dam mob.
ima 6230 keylock sa šifrom... vrlo korisna stvar... ne možeš otključat tipkovnicu ak ne znaš šifru...
da, al nisam na to mislio...nego da se zakljuca folder sifrom
skuzio sam na kaj si mislio... i odmah sam ti napisao da ne znam kako se moze folder zakljucati sifrom... a za 6230 sam komentirao: "jer imam jos neke stvari po kojima nebi da se kopa kad nekom dam mob"... btw. zakaj dajes mob? ;-)
joj sori,nisam cito nikove,brzopletost.....
zakaj dajem mob? pa nemres sad bas nekom rec da nedas ak te zamoli da pogleda mob...
znam da sam imo neku aplikaciju za to prije na nokiji al sad mi treba za uiq
program se zove power protect i imam ga, ako ga zelis posalji mi mail adresu...pozdrav
Pozdrav!
Jel to radi na k750i?
wow,odakle si ovo digo...neradi. samo uiq.
koliko se sječam ne postoji ništa čime bi se dalo postavit šifru na određen folder.jedino ovi toolovi za zaključavanje multimedije.
A tek sad sam vidio da je stara tema.
Gledao sam pod search, da ne double-postam.
Hvala na odgovoru!
Bookmarks