Ljudi treba mi hitno detaljna karta BiH!!!
Jucer sam citao po cijele teme ovdje trazeci sto je najbolje / sto se najvise hvali / tko ima najbolju kartu. Nakon 6-osatnog citanja foruma, instalirao sam Navigon 3.5.0 jer su svi hvalili detaljne karte.
I... ista stvar - u Bosni i Hercegovini pustinja, a Sarajevo je oaza.
Iako sam nabrzinu i kratko koristio Navigon pun sam zamjerki zbog manjka funkcionalnosti (tesko se snac u pocetku, moras koristiti hardverske tipke na mobu da dodjes do izbornika, dok traje ruta nemozes traziti neku drugu adresu na karti...) IAKO moram naglasiti da je super stvar sto mozes traziti po imenu hotela, dućana, shoping centra, bankomata itd... ali to isto mogu i sa Sygic-om!
Prije mjesec dana instalirao sam Sygic 10 v8.16 sa najnovijim NavTeq mapama, kojim sam bio jako zadovoljan izgledom i funkcionalnoscu (neznam zasto mnogi pljuvaju po njemu?) - jednostavan za koristenje, brz, pouzdan (barem u Dubrovniku, nisam uspio testirati u vecim gradovima), PREGLEDAN (ovo naglasavam jer ima velike i pregledne touch tipke sto je iznimno korisno u voznji, a pogotovo meni na mom slatkom malom X10 mini pro), ima zanimljivih opcija za one zahtjevne, a opet jednostavan za one koji to nisu.
Steta sto netko tko se razumije nije objavio kakav vodic za mobilnu navigaciju. Iako su mi kompjuteri struka, novi sam medju smartphone-ima i Androidu i dosta stvari mi nije jasno.
Za pocetak: Sygic koristi TeleAtlas i NavTeq karte - moze li koje druge? Koje sve karte postoju? U cemu je razlika (osim po formatu i detaljnosti)? Koje karte koristi Navigon?
AdriaRoute je (cini se) najdetaljnija karta ovog djela Europe (citaj: Balkana). Moze li se ona koristit na Androidu? S kojom aplikacijom???

), ima zanimljivih opcija za one zahtjevne, a opet jednostavan za one koji to nisu.
Odgovori uz citat

Bookmarks