Kralju hvala puno na opsirnom objasnjenju...Samo me jos zanima jel su to gps navigacije ili trose promet? Cudi me da Mireo krekan nema za android.....na iphoneu sam imao mireo i kartu hrv i najbolja navigacija koju sam imao..
Kralju hvala puno na opsirnom objasnjenju...Samo me jos zanima jel su to gps navigacije ili trose promet? Cudi me da Mireo krekan nema za android.....na iphoneu sam imao mireo i kartu hrv i najbolja navigacija koju sam imao..
brijem da su sve te nabrojane navigacije one u koijma ti kartu spremas na sd karticu, dakle nikakav promet se ne trosi! mireo nema krekan za android zato sto je napravljeno tako da se veze uz tvoj imei broj uređaja (bar kolko znam na androidu)
ja ti koristim iGo myway i mogu reć da me navigacija oduševila, nemam ni jednu drugu( kaj se tiče cestovne navigacije) apsolutno sve mozes sam podesit kak ti paše i odgovara...jedino kaj mi se ne sviđa je loša verzija glasovnog navođenja(nisam trazio jel dosla bolja al ova koju ja imam je poprilično rascjepkana - nataša v1.1.64290)
Zadnji uredio blackhawk53 : 22-07-2012 u 19:16
Bookmarks