Aha!! Instalirao sam takvu navigaciju, ali sam mislio da za pješačenje postoji nešto bolje i jednostavnije. Nešto kao google maps, samo da se ne spaja na net.
Znači, ovo mogu koristit i u takve svrhe. Zanimljivo))
Maverick ima mogucnost skidanja odredjenog dijela google mapsa (i drugih, npr. OSM) za rad u offline modu.
Molio bi ako neko ima link za download Navigon za Sony ericsson X8
Doduše našao sam dosta linkova ali sa kartom cijele evrope ali meni to ne treba jer zauzimlje puno prostora na SD kartici (4 GB).
Znači meni treba samo sa kartama Hrvatske i Slovenije i eventualno Bosne.
Da me ubiješ nikako da nađem taj post 119. Čak sam upisao da traži korisnika Dac ali ništa u vezi toga nije našao.
Daj ako ti nije problem daj mi link na taj 119 post
Nevjerojatno je koliko su ljudi postali lijeni i nesposobniEvo sad sam probao i našao odmah. Ukucaš u pretraživanje Navigon, nađeš temu koja se ne bi vjerovao upravo tako zove, otvoriš je i nađeš post 119 <---ovo ti je link na taj post, pa probaj kliknut
![]()
Ni ja ne mogu vjerovati, ali eto. Dobro da si ti dao link.
Bok,
koja gps navigacija radi na rezi 240x320 ? kao što je Huwaei Ideos ili HTC Wildfire.
skinuo sam ovu ver. : http://www.kummikud.com/android/igo-for-htc-wildfire
iako je preko cijelog ekrana, svejedno neke ikone ili opcije ne vidim ili se vide na pola ?
tnx
Zadnji uredio Chief_Wolfinjo : 02-06-2011 u 08:59
Daklem zanime me jel imaju mape za Igo iste pokrivenosti kao za Copilot...
Igo mi ima daleko ljepše sučelje.. ali nijedne mape nisu tako detaljne kao za Copilot..
Probao sam i 1q 2011 za igo
stavi q4 2010, najdetaljnije su
Q2 2011 ,najdetaljnije
Koju aplikaciju preporučate umjesto navigona, a da se može crackirat? naime navigon mi na desireu zauzima 20 mg prostora i ne moze se prebacit na sd, pa stalno imam problema sa premalom internom memorijom
Za raspravu o aplikacijama za navigaciju postoji posebna tema (kao sto vidis).
Koliko znam sve dosad postojece navigacije su prilicno velike (mozda ne bas 20 MB ali prilicno) i bez dodatnih akcija (rootanje, a2sd) vjerojatno ne idu na SD karticu.
Takodjer, svaka aplikacija ima svoje znacajke, dobre ili lose, tu je i preciznost karata na nekom podrucuju, a ti nisi bas nista rekao za sto ti uopce sluzi navigacija.
Ovako ti je tesko dati bilo kakvu smislenu preporuku, mozes dobiti jedino odgovore tipa "navigacija X je najbolja jer ima najljepse ikonice".
Zadnji uredio ravilov : 19-09-2011 u 12:36
U googlemaps sam dobio ove koordinate (za jednu ulicu u Splitu) 143.508838,116.438154 i pretpostavljam da su to decimalni stupnjevi.
I sad htio bi da mi "Copilot" ucrta rutu do te točke
Išao sam na izbornik/odredišta/koordinate/decimalni stupnjevi i neznam koje cifre da upišem pod zemljina širina i pod zemljina dužina te šta odabrati Sjever,Jug,Istok,Zapad.
Ako nije problem da mi neko pojasni
Ispusti prvu znamenku (1) pa dalje piši 43.xxxxxx sjever (N) za širinu te 16.xxxxxx istok (E) za dužinu. To ti je zato jer je HR sjeverno od ekvatora i istočno od Greenwicha u Londonu (nultog meridijana). Inače gradivo šestog razreda OŠ, korisno je za ponovit.
Svaka čast, kad sam uradio to šta si mi kazao, pronašao mi je odmah tu ulicu.
Reci mi još jednu stvar ako znaš, kako da doznam koordinate mjesta na kojem se trenutno nalazim.
Da li može to Copilot ili možda neka druga aplikacija kao šta je npr. GoogleMaps, Maverick itd.
Imas hrpu aplikacija koja to ima. Ne znam za CoPilot ali npr. Mireo Don't Panic to takodjer ima, a isto tako i Maverick, GMaps itd. Probaj npr. GPS Status.
koristio sam doslovno sve navigacije dostupne za android i mogu reći da se ne slažem sa tobom. Pošto živim na selu, jedino navigon koristi karte koje imaju najdetaljnije prikaze ulica, pa čak i poljskih puteva koji nisu ucrtani ni na običnim autokartama.
karte koje se koriste na mapsima su ustvari smeće za ljude koji žive u naseljima. možda jesu detaljne za gradove i velika mjesta, ali sve ostalo pada u vodu kad moraš otići van grada. Isprobaj po lokalnim selima gdje ima puno uličica, pa ćeš vidjeti.![]()
slažem se sa ovim. i ja se krećem dosta po gradu, ali i selima. preferiram aplikaciju locus sa nokia maps kartama. google maps nije dobar. moje selo doma na nokia maps ima sve uličice i ceste, a i u gradu rijeka i okolici isto tako. oko kastva sve je detaljno, svi zavoji i slično. kako se krećem ili preko wlan downloadam karte unutar locus i prezadovoljan. još koristim navigaciju copilot, jer je lakša od ostalih (što po pitanju instalcije, downloadanja karta i korištenja). google maps koristim baš ako moram.
Da li moze neko da okaci sta pise u fajlu gps.info u folderu system/etc ?
Bookmarks