Samo ovako, jesu ovi EXT samo za Leo ili...?
i predpostavljam da je postupak identičan za svako kuhanje ROM-a?
Samo ovako, jesu ovi EXT samo za Leo ili...?
i predpostavljam da je postupak identičan za svako kuhanje ROM-a?
HC4L
da postupak je isti za svaki rom... ext se uzima iz roma za hd2 u našem slučaju.. jer recimo manila ili opera za hd2 (wvga) nije isti kao za diamond (vga) itd. pogotovo što se hd2 razlikuje i hardverski od prijašnjih htcova... u biti opera bi još i išla (osim pinch to zoom) ali većina nebi...
sami možete napravit rom dump i od tuda uzet ext ili skinut neku od kuhinja gore i od tuda ga uzet...
ja ću još postat neke malo tweakane pakete kao npr opera - 9 umjesto 3 taba itd... i naravno reći ću kako se to radi tako da možete sami dorađivat što god želite...
EDIT:
najvažniju stvar nisam reko... sve se može portat s jednog roma na drugi samo to zahtjeva malo vremena... ima puno tutoriala na xda devs.
Zadnji uredio hek99 : 29-01-2010 u 23:13
Hek 99, nažalost pokušao sam, ali izgleda da nisam dobro sve shvatio.
Za danas odustajem!
Pitanje?
Dakle, sve što si naveo ide u jedan folder, u kojem se sva radnja i odvija?
Kako najjednostavnije ubaciti u rom kontakte i već registrirane programe (na određeni username)?
Dosta mjenjam romove, pa bi htio napraviti base rom, sa svim što mi treba.
kontakte u svakom slučaju preko activesynca ili myphone-a , ako ne mijenjaš base rom onda možeš i napravit samo backup pim.vol
registrirane programe neke je lakše neke teže ubacit... ima na ppcwarezu thread o tome...
uglavnom ja koristim sashimi, dakle ti možeš instalirat program na storage card i onda napravit backup svog registry-a (nakon registracije) i foldera application data. sa sk toolsima možeš provjerit koje je registry-e i fileove program instalirao i gdje!
nekada to ne funkcionira, tako da trebaš probat... najjednostavnije je koristit precracked aplikacije
u svakom slučaju pročitaj na xda-devsima ovaj thread o sashimiju
ja kad flashiram rom , imam sve svoje programe i postavke nakon 3min![]()
Bookmarks