Hvala na odgovorima
Freak sto smatras to kao opremu za pristup chipu telefona. NIsam ti ja neki od zanata pa pitam. Znaci nije dovoljno ga spojit telefon s kabelom za comp?
tnx
Hvala na odgovorima
Freak sto smatras to kao opremu za pristup chipu telefona. NIsam ti ja neki od zanata pa pitam. Znaci nije dovoljno ga spojit telefon s kabelom za comp?
tnx
I dal se mogu vratiti tj. doc u uvid poruka koje su poslane i primljene na tom telefonu?
skinuo sam ovaj stellar i recovu al oni nadu sto sam ja izbrisa al mi ne pokazu sto, znaci vidim fail koji ne mogu otvorit. Jel radim nes krivo ili je to nemoguce ovako samo s kabelom spojit mob?
Nemože se svaki mobitel spojiti kao vanjska memorija tako da mu program za povrat podataka može pristupiti,a pod tom opremom sam mislio na:
- memorijski čip iz mobitela se vadi van i spaja na to sučelje/adapter i onda se taj adapter spaja na računalo kako bi se moglo pristupiti memoriji
Stvar sigurno postoji,možda čak i u izvedbi da je taj adapter ustvari dio cijelog uređaja na kojem se odmah pristupa sadržaju na čipu ali je nabava takve mašine ipak dostupna samo tajnim službama i sličnim djelatnostima.
Bookmarks