Da. Sad sam skuzio po tytnu sto fali. S njega sam prebacio .exe i .dll, ali ne radi. Izgleda da mora biti ukuhano.
edit:
A mozda i zato jer sam kopirao stk s 6.1 roma. Moze netko poslati sve fajlove koji pocinju na stk u win folderu?
Da. Sad sam skuzio po tytnu sto fali. S njega sam prebacio .exe i .dll, ali ne radi. Izgleda da mora biti ukuhano.
edit:
A mozda i zato jer sam kopirao stk s 6.1 roma. Moze netko poslati sve fajlove koji pocinju na stk u win folderu?
Zadnji uredio ce3hel : 30-01-2010 u 13:18
ja ću ti uploadat te pakete... isto tako već sam napravio rom sa stk-om tako da ću ga uploadat uskoro... imaš kakvih posebnih želja
EDIT:
stk paketi http://ftp.canardwc.com/HTC/HD2/ROM/Leo%20Lite/stk.rar
Hvala. Mislio sam da mi netko posalje fileove iz win foldera, da ne moram opet flesati (ako je uopce moguce). Mislim da je rom taman, ne treba nista vise. Bez pretjerivanja, napravio si odlican rom. Posto je kwbr otisao, dostojna zamjena.
Imam par pitanja, ali o tome kasnije na topicu od kuhanja.
Čestitka na kuhanju. Nisam još probao tvoj ROM.
Vidim da si maknuo Copilot i još neke sitnice što je OK, ali me zbunjuje dio s NetFr. 3.5 jer sam mislio da to ide uz Lea. Barem meni rade aplikacije koje koriste NetF. 3.5.
Ono što mene najviše zanima u tvom romu je da li si integrirao flash unutar opere ?
Na Xda sam skidao neke romove za Diamond2 na kojima opera radi s flashom....čak i IE, no ovdje u stock romu ni na HD2 ne radi i stoga koristim SkyFire umjesto Opere.... a moram priznati da je browser čak i dobar.
Bookmarks