Stvar je u slijedećem. Osim što je za jesen najavljen OS 4 i za ipad koji će riješiti sve multitasking probleme (iako je i taj multitasking u principu limitiran) računaj si sad, raditi će bez ikakvih problema. Svaka recenzija ide u korist njemu (ipadu). Sada je već i zadnja patka shvatila da apple napravi nešto u čemu imaš 10 stvari koje očekuješ, i izostavi barem 5 jednako bitnih,koje također očekuješ (glupo, definitivno).Ako možeš funkcionirati bez tih 5, deri seko, u suprotnom ga i ne kupuj. Ali ovih 10 stvari koje napravi na tom uređaju radi bez problema, fantastično stabilno i brzo. Ja nisam neki apple fan, ali mora im se priznati, nema problema sa stvarima kojie uređaj(i) mogu napraviti. Kvaliteta je očito također nepitna, ipod,iphone,ipad nijedan nije dobio kritiku na kvalitetu izrade. Sam multitouch je implementiran savršeno za bilo kojeg normalnog usera, baterija koja ipak izdrži i više od 10 sati i to nitko ne može osporiti na ovom forumu jer očito je 12 recenzija sa raznih siteova dokazalo svoje,odličan ipod ima u sebi pa ono. Nije na primjer jasno zašto nema barem oled ekran, ips je ok ali na nekakvoj ljestvici, bio bi vrlo dobar, nikako odličan. zašto nema kameru? zašto ovdje nema 16:9 kao standarda, i što smo još zapravo trebali više očekivati? Mene je na prvu razočaralo što liči na ogroman iphone, ali kad pogledaš, nisu mogli previše toga napraviti, ovo je tablet, i mora postati mainstream, ergo jednostavan, zaključak: na možeš na njega staviti snow leo kada se pola svijeta služi iphoneom, ali ne ni upola njih snow leopardom, os x-om kao OS-om u biti. dakle ovako lakše prodaš nešto. jednostavnost je funkcionalna, a za ostale, sigurno će prije il kasnije će doći do nekakvog os-x tableta.
također, ipad može sa bilo koje memorijske kartice ili samog fotića uzimati fotke, čak postoji i guided tour za to na siteu.
Uređaj je polufunkcionalan ako trebaš imati još jedne windowse sa "normalnim programima". god servant je definitivno u pravu. Ovo je dodatak. Koristan dodatak sa već sada preko 1500+ aplikacija od kojih su neke vijerodostojni programi. Cijena je problem, ali bez obzira na moje ne-slaganje sa politikom apple-a u većini slučajeva, ja bih ipad kupio/ću kupiti, to ovisi o spletu okolnosti i samoj cijeni kod nas.

Odgovori uz citat
Bookmarks