= Citat = Izvorno postao domy_os Pregledaj post
Mislim da ću se ja riješiti HX5 i uzeti nešto drugo, ne sviđa mi se. Kad se fotografira na najširem kutu (bez zooma), slike su praktički neupotrebljive jer su rubovi totalno iskrivljeni, a u kamera modu slika je lagano spljoštena pa su ljudi nešto širi nego što jesu. Osim toga, software se tu i tamo zblesira pa nešto zezne kod obrade slika. Detalji se izgube i slika poprimi izgled kao da ju je netko nacrtao vodenim bojama. Baterija traje preeekratko, jedva napravim 100 slika i to sa isključenim GPS-om i kompasom. Ekran je isto jako loš, prezrnat i ima previše zasićene boje, pogotovo crvenu. Probao drugi primjerak, ista stvar, ne znam koji im je vrag...

Ja imam w380 i nisam pretjerano oduševljen i mislio sam kupit hx5v no ovo što si izjavio je u skladu s onim što sam pročitao po nekim stranicama od ljudi koji ga imaju.Fotić mi je strava,ono baš taman,prvenstveno zbog slija u tamnijim uvjetima,panorame i diminzija,e to su stvari na papiru no očito i nije tako...Tz 10 je preskup ali sada jedino tz 8 "možda" dolazi u obzir iako mi na prvu i nije legao baš naj...Eventualno h55?! Ne znam kakve slije rade u noćnim uvjetima,jer ja sam tip od aut.moda jer tako većina situacija nalaže,pali i slikaj.