instaliraj si iz cydie repozitorij www.sinfuliphonerepo.com
tamo imas mms za 3g i dobit ces ikonicu iako neznam kako je nema trebalo bi biti...![]()
dobar dan svima imam jedan mms problem, imam iphone 3G. problem je u tome da kada sam ja otkljucao iphone sa novim firmwaerom nemogu vise slati ni primati mms tj. nema mi one male ikone nekoga ka fotoaparata kad pisen poruku pa onde pokraj send, jeli znate u cemu je problem ?
hvala na pomoci
Zadnji uredio hajduk1911 : 28-01-2010 u 16:08
instaliraj si iz cydie repozitorij www.sinfuliphonerepo.com
tamo imas mms za 3g i dobit ces ikonicu iako neznam kako je nema trebalo bi biti...![]()
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Možda bezveze pitanje... a jesi li upalio MMS?
Settings> Messages> MMS Messaging
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A koristiš sada neku drugu mrežu (osim T- mobile)?
Ako je tele2 ili vip, postoje postavke za iphone MMS.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo ja san instalira iz cydie enebels tetherings for 3g i pojavila se ona ikona sve kako triba ali nemore poslat, naša san sta triba upisat za vip postavke a kako doc do toga di triba upisat?
Probaj ovako.
evo ja san usa u general, settings, network, cellular data network i z ammsn postavke san upisa
apn-mms.vipnet.hr
korisnicko ime-38591
zaporka-38591
mmsc-mms.vipnet.hr/servelts/mms
mms proxy-212.91.99.91:8080
i opet nece da radi
evo sve radi fala svima na pomoci
Bookmarks