Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao sam E52 i 5800 NE.
    N72 mi je nedosanjani san, ali je pitanje bih li je htio koristiti zbog pune tipkovnice i ćevapa od mojih prstiju.
    Dizajnom, po meni je E72 najbolja od ponuđena 3 moba. Odlična kamera od 5 Mpix, najnovija inačica Symbiana, baterija od 1500mAh...
    Sada, jbg, dosta odbojno (osim sićušne tipkovnice) jest i visok SAR od 1.4.

E52 je jako dobar mobitel, usudio bih se kazati možda i najbolji za korištenje. Klasična tipkovnica, iznimno brz OS (recimo SMS pošalje za cca 3 sec potpuno isto kao na Nokia dummy-jima), ekstra dobar Music player preko slušalica koji je definitivno bolji od svih prijašnjih Nokija, uključujući i one XM serije, baterija, vrlo lagan... Pozitivnosti ne fali.
    Negativnost-mikrofon u bučnijim okruženjima stopira glas tako da te druga strana ne čuje ili slabo čuje (navodno će biti riješeno u novome SW), slaba kamera i slaba vibra kao i tih vanjski zvučnik zbog čega možeš imati i propuštene pozive a da to ne želiš.

5800NE-UF! Nju bih najradije izbrisao iz sjećanja da sam je uopće koristio. Pozitivne stvari su dobar Player, relativno brz OS, jaki zvučnici (iako ne u rangu N73), navigacijski sustav i brzina spajanja na GPS.
    Negativnost i za mene nešto što definitivno nisam mogao "probaviti" - rezistivni tačskrin na kojem moraš po dva-tri puta "tupnuti" po naredbi da se ona izvrši. Strava. A tek tipkanje poruka na alfanumeričkoj tipkovnici... Za mene totalna katastrofa i potpuno razočaranje u TS ekrane.
    Sada, netko voli lupati po ekranu i to mu pričinja zadovoljstvo, dok sam ja bio na rubu ludila.

Po isplativosti (uloženo-dobiveno) stavio bih na prvo mjesto E52. Ne znam jel izišao novi soft za nju, ali mob je pravo osvježenje i zbilja je kvalitetno napravljen.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 26-04-2011, 21:51
  2. Animation SMS Nokia 3rd Edition
    By sfreak in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 27-05-2007, 13:40
  3. Nokia N91 music edition 8GB
    By niqueclyde in forum Symbian S60 3rd edition