Što koristiš za spajanje na internet, objasni malo..
Imam problem koji sam naveo u naslovu teme....odjednom mi je usporila brzina skidanja....da li postoje neka podesavanja u sistemu,da to popravim i vratim na staro? HVALA!!
Zadnji uredio Vladika : 25-01-2010 u 00:23
Što koristiš za spajanje na internet, objasni malo..
internet vucem od susjeda)...mislim da sam spojen na kabelski....
Vjerojatno i on u kući ima bar dva kompa, i pretpostavljam da on nema nekakvu veliku brzinu, (neznam kakve su brzine u BiH), pa kad se još ti prikačiš - gdje neće biti sporo. Overload, haha![]()
a mozda je susjed smanjio brzinu .. kod provajdera
Hahaha..overload,da.....a da je on smanjio brzinu,to nije sigurno,jer ja mu placam internet.ne smije.....i?...neka pomoc?
![]()
Oš da ja odem kod njega pa da ga pitam ako te je sram a? Ajde molim te,ne pravi budale od nas. Kad mu vec placas odi kod njega pa vidi jel problem i kod njega prisutan.
Ako nije,napravi novu vezu i eventualno reinstaliraj drivere od svoje mrežne kartice pa sve nanovo podesi.
ja sam fino postavio pitanje,ne pravim nikog budalom!!!a ti molim te ako ne znas na fin nacin odgovoriti i pomoci,nemoj nikako...
Znam ja na fin način odgovorit,al kad si me povuko za jezik. Nemas se sta ljutit,al ako znaš da plaćaš net susjedu,zasto ne odes kod njega provjerit sta se desava? Mozda je njemu takoder pala brzina ili ima problema s modemom ili sa samom telefonskom linijom. Mozda je tvoja mrezna kartica lose podesena. Trazis od nas da ti pomognemo a te dvije najbitnije stvari nisi provjerio. Kako mislis rijesit svoj problem?
Sinoc sam instalirao nove drajvere za mreznu,nisam se odmah sjetio toga....brzina je sad ipak bolja od onih 15 kb/s.....ipak,hvala u svakom slucaju.![]()
Još vidi sa njim da nije nešto zabrljao tamo. Ako se bavi torrentima i stalnim skidanjem,ništa drugo se i ne moze ocekivat...![]()
Ok thx...to cu uradit,ako budem opet imao problema...
Bookmarks