ako nakon 3 puta imas iste probleme..
ideja: probaj sa drugim firmwareom.. mozda je u njemu problem
evo pa skini i probaj: http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1308
znači imam C902 koji se nakon flash-anja čudno ponaša naime neće da šalje sms poruke i neće da se puni izbaciva poruku (ozbiljan problem prekinite punjenje i kontaktirajte službu za korisnike...) !
naime radi se o sljedećem svaki put kad ga flash-am taj problem nestane na jedno mjesec dana ali se opet vrati evo znači jučer mi se to dogodilo već 3 put! u tri mjeseca! Što bi mogao biti uzrok!??
mob. je otključan aerix-om
Flashan a2uploaderom :
-C902_R3EA038_FS_ADRIATIC_RED52.fbn
-C902_R3EA038_MAIN_GENERIC_AS_RED52.mbn
-K850i_1201-0116_R12A_GENERIC_CENTRAL-EUROPE
ovo je zadnje što sam ubacio u njega i radilo je ok do jučer e sad ću ga flash-at opet istim i vjerovatno će to rješit problem ali samo privremeno, mane zanima što bi ga moglo uzrokovat svi savjeti dobrodošli!!!
Mod. molim premjesti ako sam falio temu!!!
Zadnji uredio branuschi : 24-01-2010 u 20:54
ako nakon 3 puta imas iste probleme..
ideja: probaj sa drugim firmwareom.. mozda je u njemu problem
evo pa skini i probaj: http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1308
mislim da ne bi trebao...ako ti se pocne ponavljat najbolje da ga jos jednom flashas.
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Stavi ovo:
C902_R3EA038_MAIN_GENERIC_RED52
C902_R3EA038_FS_ADRIATIC_RED52
a custom stavi od T-mobile
C902_1208-7467_R3A_T-Mobile_HR_Croatia
(imas sve fileove na Topsony) i mislim da bi trebalo raditi
iPhone 5s 16 GB
vec je stavljao 3 razlicita i nakon nekog vremena opet mu sve zablokira,pa ne znam ima li smisla da ga ponovo flasha??!
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
jedno pitanje nevezano za problem: ti si editirao svoj prvi post, onaj dio di nabrajas main,fs,custom..
ako si mijenjao, onda ubuduce ostavi stari tekst a pod edit stavi novi!
u slucaju, da nisi mijenjao to, ispricaj me! pokusavam nauciti portati patcheve,pa mi je u glavi ludnica![]()
@branuschi,
Vec sam te upozoravao za bespotrebno otvaranje novih tema, a vidim da moras malo obnoviti znanje i o pravilima o naslovima tema.
Postoje vec teme za moddanje i DB3150 i DB3200.
![]()
Bookmarks