spajanje na net kod a-gpsa je samo za brže određivanje polažaja i ništa više, kako sam već napisao nema veze ni sa jednim navigacijskim programom, ako je a-gps uključen garmin će ga koristiti isto koliko i nokia maps ili bilo koji drugi navigacijski program
nokia maps se može spojiti na net radi skidanja karata ako ih nemaš u telefonu, radi bolje pretrage (postoji puno više online POI-a), ali to se sve može isključiti
garmin se spaja na net za podatke o vremenu, cijenama goriva, prometu... i isto tako se to može isključiti
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
samo za info.
pogledao sam račun slučajno (firma plaća pa ne gledam često) 0,02 kn po spajanju pomoću a-gps.
da, znam, ljudi previše filozofiraju
čak i sa najskupljim prijenosom podataka u HR (znači bez ikakvih paketa) ne računajući roaming to izađe oko pola kn po spajanju
ako netko često navigira, ima kod oba operatera pakete za 15kn sa više nego dovoljno MB (prepaid i postpaid), kod tele2 nema paketa, ali su cijene pristupačne za malo korištenje neta
a sad ako se nekome zbog tih pedesetak lipa stvarno čeka 10-15-30 minuta da mob uhvati signal onda stvarno nemam što komentirati
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ako netko može da napravi tutorijal instalacije za besplatnu navigaciju nokie ovi maps ( kao šta ima za garmin tutorijal) bili bi jakooo zahvalni![]()
Bookmarks