Pucaju teksture :hmm:
Probaj staviti neki patch ili fix.
Također probaj staviti starije Catalyst drivere, ili čak Omega drivere.
To je problem na win xp ili vista/7?
Draga se odlučila ubijat vrijeme sa ovom igrom ali nažalost nakon logiranja nemože ništa jer vidi samo ovo:
Pretraživao sam njihovu bazu znanja ali nisam našao konkretno rješenje.
Njezina konfiguracija je:
CPU Type: Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Motherboard Name: ASRock P4i65G
System Memory: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Video Adapter: ATI Radeon 9600 (256 MB)
Prema njihovim minimalnim zahtjevima trebalo bi radit,instalirao sam na svoj komp i kad se ulogira sve je normalno,čak i na Acer One D250 se normalno prikazuje (malo sporije/trzavo radi ali nije ovako nasjeckana slika).
Instalirao sam čak i zadnji driver,mrdao po postavkama Catalyst centra pa ih resetirao ali nije bilo nikakve promjene.
Ako itko zna što se može još pokušati? Hvala
Pucaju teksture :hmm:
Probaj staviti neki patch ili fix.
Također probaj staviti starije Catalyst drivere, ili čak Omega drivere.
To je problem na win xp ili vista/7?
to se inace zovu artefakti, koji se najcesce pojavljuju na racunalima sa celeronom kad se pocne pregrijavatii. po mom iskustvu, drugi driveri za graficku ti nemogu dugorocno pomoci...
@sms cudak: desava se kod slabijih procesora ili kada ti je graficka na samrti... preporuka da ne opterecavas tu konfu igrama
takodjer moguce da ti se graficka pretjerano grije, ili da ti je centralna prepuna prasine.
Na XP-u je,provjerit ću CPU hladnjak sutra (grafičkoj sam nekidan čistio i podmazao ventilator jer je prozujao).
Mada mi se čini kako je problem baš u procesoru - slabučak je jadan. Trebao je bit neki Pentium 4 sa više od 2GHz ali spletom okolnosti nismo ga uspjeli dobaviti.
Hladnjak je čist,temperatura pod opterećenjem 45-48°C.
Tražim daljnje mogućnosti jer navodno nekim ljudima radi normalno sa puno slabijim procesorima.
DirectX?
Mozda stariju verziju drivera da opališ?
![]()
Bratić je ljetos imao istih problema. Ima dosta star komp sa one core celeronom 2,4ghz, stavili nove directx, drivere, očistili, podmazali, no nakon što se komp malo jače ugrije (ne pregrijava se) jednostavno se pojave ti artefakti. A btw, to mu se pojavljivalo i sa starom grafičkom, tako da je sigurno do procesora, ili možda do matične.
Za usporedbu, ja imam netbook sa 0,9ghz onecore celeronom i nikad nisam imao sličnih problema...
I pročitao sam još negdje, da ako se pojave ti artefakti da se hitno treba gasiti komp jer ako se ne ugasi na vrijeme nego se forsira, može se shebat u nepovrat, a bojim se da se tvojoj curi i mom bratiću to već dogodilo... :/
Bio sam i zadnji directX stavio.
Ali problem je riješen i zbog google pretrage koja mi je pomiješala rezultate sa stranih foruma i domaćih pa sam naletio na ovu mogućnost i ispostavilo se da je to bila jedina kvaka.
Evo draga je već sat spojena i nema nikakvih pregrijavanja ili sličnog, kaže da radi jednako brzo kao i na mom (P4 3.0) ali još ćemo kasnije probat neke postavke mijenjat da se možda malo glatkije kreće lik i postavit ću sliku kako su namještene opcije pa ako bude kome sličan problem da si može pomoći.
Zahvaljujem na svim odgovorima.Problem RIJEŠEN!
Bookmarks