Evo frend mi kupio vivaz pa sam ga malo 2 dana isprobavao... Moram priznati da me se mobitel dojmio. Ovako otprve nisam nešto negativno primjetio a najviše sam ga po softu uspoređivao sa 5230 što ja imam.
Dizajn je odličan i uživo dosta tanak i lagan. ništa ne škripi. Baterija isto mi izgleda solidno da će trajati (definitivno bolje neg na satio).
Malo sam fotkao i uglavnom su slike ok al na c901 meni ipak bolje. HD je neloš. Možda i u slučaju fotki i videa malo su svjetliji rezultati na automatsko...postavke nisam isprobavao.
Ekran sam po sebi sa odličnim bojama... uspoređivao iste slike na 5230 i vivaz, nokia daleki gubitnik.
Malo mi samo izgleda na nokiji bolje da reagira dodir prsta a i pisanje sms-a...al možda to na vivazu i zbog dodatne folije preko. Vanjski zvučnik isto ok glasan.
Uglavnom, solidan mobitel pogotovo dobrog ekrana...uboden preko oglasnika za 1500 kn zapakiranDok u dućanu gdje smo išli gledati opet povisili na 2850 kn...mislim stvarno pretjerivanje za već "izvan konkurencije" uređaj...

Dok u dućanu gdje smo išli gledati opet povisili na 2850 kn...mislim stvarno pretjerivanje za već "izvan konkurencije" uređaj...
Odgovori uz citat
Bookmarks