moraš potpisat aplikacije to je normalno kod svih simbian
meni su uredu slike po danu po noći i ne slikam jer većinom pijem navečer pa nemam vremena trošit ga na slikanje mislim da što se tiče slikanja noću niti jedan mob mi neće zamjenit c902
koju verziju softa imaš meni navigacija sad radi super karticu odma prepozna i veću i ovu od 8
auto rotate mi je bolje radio na originalnom softu nego ovom novom uskoro ću još noviji stavit da vidim
ima tu stvari koje su loše napravljene
al ima i onih stvari koje se radi puno bolje inače recimo kad pišem poruke kad stavljam one znakove ,.-!"#$%& i tako dalje na broju 1 se mi ponudi šta će iduće bit
pa nema onog da mogu brisat poruke bez da idem na opcije ( odlazne ) pa me se ne pita oću brisat poruku spremit u nedovršeno
pa ima popis ljudi kojima sam zadnje slao poruke
nema divix
usput facebook previše troši prometa pa sam ja sebi instaliro neki siromašniji također i preglednik od mobitela inteneta je slab previše uzima pa imam operu
a kod opere mi je problem jer s mijenjanjem pristupne točke ( znači on pamti onog kom sam zadnje wlan krao ) a kad nema tog onda moram kopat 5min po opcijama da nađem da prebacim na 3g il drugi wlan dok je na prošloj verziji softa sam biro prvo wlan traženje ako nema tog onda 3g
ima flv što mi se sviđa ( al na istom nema premotavanja )
u svakom slučaju kad pogledam svoje zahtjeve od mobitela i šta mi on pruža dođem do zaključka da simbian smart fon i sve s tač skrinom nije za mene
ja sam više ovako seljačina jednostavnost osnovne stvari ja sam siguran da mi 90% ovih funkcija ne treba s tog mobitela nemoš pisat poruke dok voziš ( puno se vozim) kad popiješ nemoš ništa s njim napravit nije ni za slušanje muzike dobar
mislim ovim želim upozorit potencionalne buduće kupce mobitela da dobro razmisle dal im sve to treba
eto ja još uvijek k750@w800 ovaj imam od 5tog mjeseca i u ladici je stalno danas sam ga prvi put upalio nakon duljeg vremena

Odgovori uz citat
Bookmarks