http://www.gsmarena.com/lg_gx200-3095.php
Display TFT, 65K colors 144 x 176 pixels, 1.8 inches
microSD support
Camera 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels
Dual SIM (both quad-band)
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh...
http://www.gsmarena.com/lg_gx200-3095.php
Display TFT, 65K colors 144 x 176 pixels, 1.8 inches
microSD support
Camera 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels
Dual SIM (both quad-band)
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh...
Ništa novo niti specijalno,i kad izađe bit će to još jedan od mnogobrojnih jeftinih modela...
volim se gibat...
Meni izgleda isto kao nokia 5310xm,i bolja mi je ta nokia od ovog lg-ija....samo ovaj ima duplo jacu bateriju!
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
jedino mu simpa one policijske ledice na vrhu ili šta je to već... inače mi sliči na nokiju 6120.
volim se gibat...
izgled i baterija mi je ok ovo ostalo ... vise manje ..
U bokte, baterija na ovom čudu mora trajati 10+ dana![]()
kako dualsim mobitel može biti sekundarni telefon?
p.s. ima jaku bateriju, ali dual sim mobiteli i puno više troše tako da nevjerujem da može predugo izdržat...
Ajd barem je ljepši od onih jeftinih dualsimovaca iz telca, to priznajem
I baš su mu kul ova "policijska svjetla", da se bar može namjestit da se stalno vrte![]()
Ma dobro,meni da svjetla i nisu nesto mocna....
Vrlo je jednostavan za koristiti i odlican je izbor za one kojima treba jednostavan i izgledom lijep dual sim mob....
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bez obzira što je Dual Sim baterija bi mogla imati rekordno trajanje.Mali ekran i nedostatak bilo koje napredne funkcije(GPS,WiFi...)samo pogoduju tome da je ovo telefon za one koji vole jednostavnost i duuugo trajanje baterije...
Sasvim solidan mobitel za one koji ne zele nesto extra,a imaju 2 kartice.,
A sto se tice baterije trebala bi trajati uz normalnu upotrebu barem 4-5 dana,a mozda i vise ako se manje koristi=)![]()
kad bi mogao izaci taj mobitel?
povlačim što sam prije napisao,s obzirom da je dual sim( što nisam prije vidio)... interesuje me da li mogu raditi istovremeno,ono da imaš signal na obje mreže...
volim se gibat...
Bookmarks