Pojavila se nova osoba! TERESA HALEN!
Evo moje situacije.... Objavila sam na njuskalo.hr oglas da prodajem BLACKBERRY STORM 2 9550 i dolazi mi mail od gospodje Terese:
"am interested in your item BLACKBERRY STORM 2 9550.whats the present condition and price so that we can seal a deal. Thalen".

Nakon sto sam detaljno objasnila sto je s mobitelom, u kakvom je stanju, koja je cijena i sl., poslala mi je mail slijedeceg sadrzaja:
"Hello,
Thanks for the response.I'm presently in USA.am okay with the price and i want the item ship to my son in west Africa,Lagos Nigeria via ups or fedex express delivery,so i want you to get back to me with the cost including shipping to the destination giving to you and also i will be making the payment via bank to bank transfer or PayPal.let me know if that is okay by you so we can go from there.waiting to hear back from you.

Thanks
T.Halen"

Upisala sam u google "prevare iz Nigerije" i naisla na ovaj topic, odmah odustala od bilo kakvih daljnjih upustanja u prodaju mobitela doticnoj dami, te samo poslala mail sadrzaja: "HAHAHAHAHA"!
Nadam se da nitko nece nasjedati dok novce ne dobije u ruke! Good luck!