Bok svima!
I ja sam dobio email za laptop preko kupiprodaj, ali sam otišao korak dalje.
Znao sam da je prijevara, ali sam htio vidjeti dokle ide. Poslao sam mu podatke za uplatu na paypal (iako se u hrvatskoj ne može primati lova na paypal). Odmah drugi dan "paypal" mi je poslao obavijest o primitku sredstava na moj paypal račun! Naravno, proslijedio sam podatke na paypal i oni odgovoriše da bježim od toga i da izbrišem sve njegove mailove iz inboxa. U međuvremenu ja njemu pošaljem "DHL tracking number" koji sam izmislio (1N0UF4KM33M0WRN: I KNOW YOU FUCK ME, MORON), a on meni da provjerim broj jer se čini da je neispravan (haha).
Ali, ne budi lijen, pošaljem ja njemu mail kako slijedi:
Well, dear Marin or whatever,
Of course this is not dhl tracking number, it's a message to you (1 N0 U F4K M33 M0WRN: I KNOW YOU FUCK ME, MORON). I am probably one of many people that you try to fuck with, but this time (and hopefully many more) it just didn't work for you. Never the less, if it doesn't work for you any other time as well, I still hope you die in great pain and misery for making people lose they're money and destroy their lives.
I know you're probably not going to respond to this, but it gives me pleasure knowing you're going to read this. But in case you do reply, just indulge my curiosity: How many people do fall for it? And how do you live with yourself? Is it worth it? Are you (and your parties) maybe so desperate in needing money for something important?
Anyway, it's been a pleasure.
Na što on meni odgovara(!):
bobby or whatever is your foolish name- i wish you the same you will die f4k off..........
Eto, ljudi čuvajte se. Nedajte se zaj...ti.
Pozz...........

Odgovori uz citat
Bookmarks