od sto glasa, glasa cuti nije
kad upalim kameru pojave mi se ovakve crte na kameri http://www.imagesforme.com/show.php/...9012010234.jpg
ali ne svaki put samo ponekad...nekad se pojave tek nakon 10 sec, nekad odma kod paljenja kamere...al cudno mi je kad pritisnem okidac i kad mob uslika sliku, slika je normalna bez ikakvih crtica...jel mozda zbog toga sto sam mjenjao soft na mobu...rjetko palim kameru pa neznam jel bila takva i prije mjenjanja softa..
Zadnji uredio crazy_angel : 20-01-2010 u 00:04
od sto glasa, glasa cuti nije
Ne uspijevam da vidim tvoju sliku,nesto ne moze da mi otvori link,ali mislim da znam o cemu govoris jer se to isto desavalo i meni kada sam imao samsung e900.nosio sam ga na servis,otklonili mi taj kvar ali nakon mjesec dana opet se pojavilo...nzm sta da ti kazem,probaj sa nadogradnjom software-a.
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
sad bi trebo link na sliku radit....pa pogledaj i kod tebe jel bilo tak...a idem probat i sa ovim code-om pa javim....do softwarea nije jer sam ga mjenjao par puta i sa svakim softom isto
I meni su bile iste linije,samo su one kod mene bile zute,a sve ostalo isto. Nekada kada uslikam nesto ostanu mi linije a nekada ne. Mislim da za to nema lijeka nikako...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks