inace bude 0 za izlaz
Pozdrav,
zna li netko kako iz interne telefonske mreze, npr. unutar kakve (drzavne) firme i sl, pozvati vanjski broj tj broj koji nije unutar te interne mreze?
Prije nekoliko godina (tocnije: 2006.) koristio sam neki kod, koji bi se ukucao prije zvanja, i tim kodom dobio bih izlaz u "vanjsku" mrezu.
Ako se dobro sjecam i ako sam to tada dobro shvatio, taj kod je sluzio zapravo tome da se iz bilo koje mreze prebacujem na nacionalnog operatera, tj. T - Com.
To sam onda nasao negdje na netu, al sad trazim vec par sati pa nista ne mogu naci..
inace bude 0 za izlaz
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Sve ti ovisi kako je složena interna telefonska centrala. Unutarnji broj može. ali ne mora imat mogućnost spajanja na vanjsku liniju. Standardno se bira "0" ili "9" ovisno o proizvođaču centrale. Panasonic po defaultu ima "9", ali je to moguće promijenit kod podešavanja centrale.
Neki univerzalni kod ne postoji, postoje samo defaultni kodovi za pojedine centrale, najćešći su 0 i 9 i to je sve.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Postoje Sljaka...recimo u jednoj drzavnoj "firmi" postoji izlaz za svaku zupaniju i ne moras koristiti pozivni zupanije koje zoves![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks