Pitanje je na koji se odašiljač ti hvataš. Ja sam znao da će ovih dana krenut emitiranje tih nekih "novih" kanala al nisam pretraživao do sad.
Do sad sam imao od samog početka "digitalnog" doba HRT1,HRT2,RTL,NOVA TV i Kapital network. Nedugo iza toga,Kapital network je prestao s emitiranjem i više ga nisam imao. Onda su se pojavili RTL2 i Doma TV,pa sam prije par mjeseci počeo hvatat Dubrovačku TV i imao sam slike u samo nekim terminima preko dana i po noći kad puste onaj njihov "screen saver" gdje neki ljudovi šetaju po praznom Stradunu uz zvuke nekih već napamet poznatih domaćih pjesama. Opet,nakon nekog vremena i to sam izgubio (DU TV) tj. s pretraživanjem je nisam nalazio.
Sad kad već kažeš da su pustili tu Sportsku TV u pogon,ja sam evo prije dvije minute pretražio šta ima dostupno. Dakle,hvatam slijedeće:
1. HRT 1
2. HRT 2
3. RTL TV
4. NOVA TV
5. RTL 2
6. Doma TV
7. DUBROVACKA TV
8. KN (nekad poznati Kapital network)
9. Sportska televizija
10. CMC
Dakle,od danas imam još 4 nova programa iako sam od njih 4 dva nekoć mogao lovit... Svi programi su tu i svi rade,slika je super,signal jak,kvaliteta dosta visoko i prijem je bez ikakvih problema. Ja sam s Korčule,pa ti zato ovo i pišem.

Bookmarks