Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 90

Threaded View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moj svekar se dosta kuzi u sve to i on kaze da ce i dosta tih nekih lokalnih postaja (tipa OTV, Z1 i to) isto s vremenom preci na digitalni signal, tak da nebumo gledali samo 4 nacionalna programa. valjda
    inace, mi smo kupili po njegovoj preporuci Nytro box koji je i za Digi sat i za digi tv, tak da cemo preko njega imati digitalni signal (vec ga imamo) a lovimo i digitalne satelitske programe preko Thora i Siriusa. e, sad, kaze svekar da ce se s vremenom Digi sat poptpuno zakljucati, pa onda vise (bez placanja) necemo moci gledati digi sat, samo nasu zemaljsku digitalnu tv. antenu i 2 LNB-a smo dobili, nytrobox smo platili nekih 300-injak kn. do sad se vec isplatilo obzirom da neka 4 mjeseca uredno gledamo digi sat, i samo smo jednom morali ukucavati nove kljuceve.

valjda sam dobro objasnila ne kuzim se najbolje u sve to al znam da uz digitalnu nacijonalnu teve imam i diskaveri i kartun netvork meni dovoljno

edit: oke, kaze muz da je nytrobox ipak malo skuplji, oko 500n kn. a sta ja znam. kaze da je vrijednost boxa, tanjura i tih nasih LNB-a oko 700 kn. i kad Digi sat krepa da cemo samo okrenuti tanjur prema drugim satelitima i moci ih gledati. oke. sad mi nis nije jasno vama valjda je
    Zadnji uredio La_LuNa : 31-01-2010 u 12:37
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Slične teme

1. Doslo je doba da se proba : E550 koji fleš ?
    By Gruntovčan in forum Motorola
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 03-01-2006, 23:18

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove