Možeš kupiti onaj "produžni" kabel za scartove, tj. dobiješ još 3 scart prazna mjesta (ili čak i više).
Možeš kupiti onaj "produžni" kabel za scartove, tj. dobiješ još 3 scart prazna mjesta (ili čak i više).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ima na resiveru od Digi dva ulaza za scart,Tv scart i Vcr scart....
Bolje ne kupovati to jer se ne zna kako barata s više signala na istim pinovima, ima li kakav switch i slično.
U tvom slučaju, to su izlazi, a ne ulazi i oni ti ne mogu pomoći. Bilo bi idealno kad bi imao nekakav VHS/DVD recorder ili kad bi mogao kupiti scart splitter...
dvd-e bih mogao naći ali vhs baš i ne....i kolika je cijena scart splitter-a.
Neznam gdje,pa evo ovdje otvaram temu...Pa eto recite koje programe hvata vas digi prijamnik.,i odakle ste na kojem podrucju...ja trenutno tek od 22h navecer hvatam htv 1i2,rtl,nova i kapital Network.,ali neam pojma ciji je to signal posto digi signal dolazi kod mene 25.5!
Zagreb- HRT1, HRT2, RTL, nov@
Dugo Selo- HRT1, HRT2, RTL, nov@, kapital Network
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
wtf je kapital network?
imam digitalni satelicki risiver, preko njega vatamo digitalnu zemaljsku teve.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ista stvar i u pozegi dakle hr1,hrt2,rtl,nova i kapital network
Neam pojma no uglavnom hrvatski je program...
Po imenu (vidio sam samo malo, kada sam namještao prijamnik) zvuči kao neki poslovni program.
Tipa onaj Novac koji je bio na novoj- samo je ovo cijeli program.
A, evo- imaju stranicu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Super je slika,zasad tih 5programa al neznam ciji signal hvatam...valjda ce kad u potpunosti dode signal ovdje biti vise programa...nadam se
HRT1,HRT2,RTL,Nov@,Kapital network i DU TV.
Pa, niti ti ne može biti loša slika.
Kod digitalne ti je- ili imaš odličnu sliku ili nemaš nikakvu.
Neće biti vise programa, tj. 6 programa je maksimum, tako da ima mjesta da ubace još jedan kanal.
No kad uvedu mpeg4 kodiranje to je vać druga priča, tu može ići nešto više od 6 kanala.
A nevjerujem,vidio sam negdje da ljudi hvataju slovenske programe,pa jos neke hrvatske itd..a sto je npr.sa z1,otv i svim ostalim hrvatskim programima ko npr.kod nas u slavoniji stv,osjecka televizija,vinkovacka itd,kad ce se to moc gledat...?...a sta npr.da imam mpeg4 prijamnik,jel onda imam vise programa il kak to ide vec?...
Ako si blizu Slovenije i imaš MPEG4 prijamnik- hvataš i Slovenske.
I, naravno, HD možeš gledati.
Z1, OTV i ostali će se moći gledati kada zakupe "prostor" pa ih počnu odašiljati.
Vjerujem da će uskoro (kada se ugasi analogna) tražiti koncesije i te lokalne televizije.
oke trazit ce koncesije, ali znaci li to da cemo mi koji nemamo mpeg4 svejedno moci gledati samo 6 programa maksimum?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Neznam sad ni ja više, tako sam pročitao na nekom digi-sat forumu prije pola godine...
Da vidim što kaže wikipedija... http://hr.wikipedia.org/wiki/DVB-T
" DVB-T omogućava da se na jednoj frekvenciji gdje ste do sada mogli pratiti jedan kanal emitira 6-8 kanala u visokoj kvaliteti. Dakle ako sada uzmemo u obzir da u Zagrebu emitira 6 kanala na 6 i više različitih frekvencija, DVB-T će omogućiti 6 različitih multipleksova sa 30 i više programa!"
ups![]()
Ja primam sve hrvatske ( hrt 1 i 2,nova,rtl ),slovenske,mađarske,austrijske i jedno vrijeme mogao sam i njemačke živim u međimurju područje d3 a digitalni prijamnik (mpeg4 i mpeg 2)sam kupio u Sloveniji za 50 €![]()
Nista onda reci cu starom da kupi mpeg4 prijamnik pa cu ja sebi taj uzet a mpeg2 prijamNik ostavit cu za dnevnu ,briga me.kad nisam obracao paznju na to kad sam kupovao?a jel moguce ikako mpeg 4 ili2 prijamnikom uhvatit neke programe kao npr CMC,dmsat,narodna televizija...ili neke sa filmovima i slicno?jos 10dana ima do digija i kod nas?
Sve hrvatske, nit, tvnova, dosta talijanskih i jedan francuski.ovaj francuski samo nekada.
Zadnji uredio RAUL : 15-05-2010 u 20:50
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imam HRT1,2,NOVA TV,RTL,KAPITAL NETWORK,STV,OSJECKA TELEVIZIJA I VINKOVACKA TELEVIZIJA.TIH 8 POMOCU VANJSKE ANTENE!AL U SVOJOJ SOBI NA SOBNOJ ANTENI SAMMO 5PROGRAMA,ZAKAJ TO?KAE SOBNA TAK SLABA DA NEMA VISE SIGNALA
Bookmarks