Možda neki od ta dva receivera imaju još kakav ulaz?
ima jdedan tv, i ima smao scart i to jedan,nema onih drugih ulaza.a imam već spojen resiver od digi tv-a,dali postoji šansa kako da spojim obadva na jedan scart.
Možda neki od ta dva receivera imaju još kakav ulaz?
Možeš kupiti onaj "produžni" kabel za scartove, tj. dobiješ još 3 scart prazna mjesta (ili čak i više).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ima na resiveru od Digi dva ulaza za scart,Tv scart i Vcr scart....
Bolje ne kupovati to jer se ne zna kako barata s više signala na istim pinovima, ima li kakav switch i slično.
U tvom slučaju, to su izlazi, a ne ulazi i oni ti ne mogu pomoći. Bilo bi idealno kad bi imao nekakav VHS/DVD recorder ili kad bi mogao kupiti scart splitter...
dvd-e bih mogao naći ali vhs baš i ne....i kolika je cijena scart splitter-a.
Neznam gdje,pa evo ovdje otvaram temu...Pa eto recite koje programe hvata vas digi prijamnik.,i odakle ste na kojem podrucju...ja trenutno tek od 22h navecer hvatam htv 1i2,rtl,nova i kapital Network.,ali neam pojma ciji je to signal posto digi signal dolazi kod mene 25.5!
Zagreb- HRT1, HRT2, RTL, nov@
Dugo Selo- HRT1, HRT2, RTL, nov@, kapital Network
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
wtf je kapital network?
imam digitalni satelicki risiver, preko njega vatamo digitalnu zemaljsku teve.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Neam pojma no uglavnom hrvatski je program...
ista stvar i u pozegi dakle hr1,hrt2,rtl,nova i kapital network
Po imenu (vidio sam samo malo, kada sam namještao prijamnik) zvuči kao neki poslovni program.
Tipa onaj Novac koji je bio na novoj- samo je ovo cijeli program.
A, evo- imaju stranicu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Super je slika,zasad tih 5programa al neznam ciji signal hvatam...valjda ce kad u potpunosti dode signal ovdje biti vise programa...nadam se
HRT1,HRT2,RTL,Nov@,Kapital network i DU TV.
Pa, niti ti ne može biti loša slika.
Kod digitalne ti je- ili imaš odličnu sliku ili nemaš nikakvu.
Neće biti vise programa, tj. 6 programa je maksimum, tako da ima mjesta da ubace još jedan kanal.
No kad uvedu mpeg4 kodiranje to je vać druga priča, tu može ići nešto više od 6 kanala.
A nevjerujem,vidio sam negdje da ljudi hvataju slovenske programe,pa jos neke hrvatske itd..a sto je npr.sa z1,otv i svim ostalim hrvatskim programima ko npr.kod nas u slavoniji stv,osjecka televizija,vinkovacka itd,kad ce se to moc gledat...?...a sta npr.da imam mpeg4 prijamnik,jel onda imam vise programa il kak to ide vec?...
Ako si blizu Slovenije i imaš MPEG4 prijamnik- hvataš i Slovenske.
I, naravno, HD možeš gledati.
Z1, OTV i ostali će se moći gledati kada zakupe "prostor" pa ih počnu odašiljati.
Vjerujem da će uskoro (kada se ugasi analogna) tražiti koncesije i te lokalne televizije.
oke trazit ce koncesije, ali znaci li to da cemo mi koji nemamo mpeg4 svejedno moci gledati samo 6 programa maksimum?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Neznam sad ni ja više, tako sam pročitao na nekom digi-sat forumu prije pola godine...
Da vidim što kaže wikipedija... http://hr.wikipedia.org/wiki/DVB-T
" DVB-T omogućava da se na jednoj frekvenciji gdje ste do sada mogli pratiti jedan kanal emitira 6-8 kanala u visokoj kvaliteti. Dakle ako sada uzmemo u obzir da u Zagrebu emitira 6 kanala na 6 i više različitih frekvencija, DVB-T će omogućiti 6 različitih multipleksova sa 30 i više programa!"
ups![]()
Ja primam sve hrvatske ( hrt 1 i 2,nova,rtl ),slovenske,mađarske,austrijske i jedno vrijeme mogao sam i njemačke živim u međimurju područje d3 a digitalni prijamnik (mpeg4 i mpeg 2)sam kupio u Sloveniji za 50 €![]()
Nista onda reci cu starom da kupi mpeg4 prijamnik pa cu ja sebi taj uzet a mpeg2 prijamNik ostavit cu za dnevnu ,briga me.kad nisam obracao paznju na to kad sam kupovao?a jel moguce ikako mpeg 4 ili2 prijamnikom uhvatit neke programe kao npr CMC,dmsat,narodna televizija...ili neke sa filmovima i slicno?jos 10dana ima do digija i kod nas?
Sve hrvatske, nit, tvnova, dosta talijanskih i jedan francuski.ovaj francuski samo nekada.
Zadnji uredio RAUL : 15-05-2010 u 20:50
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks