evo uploadao sam ja na 4shared
CoPilot 8.2.0.218
Serial: 8N248-B4555-2JJBS-63762-9MK43
nema novih karata, za copilot su samo one koji jih oni naprave, ne možeš baciti kao za igo, navteq, teleatlas ili monolit.
pozz
instalirao sam taj copilot i karte map_nt.eu-europe-3.2009.01_1.9.11.pds
pri ukljucivanju copilota javlja mi de nema instaliranih karata,kad stisnem nastavi pokaze mi se karta i trenutna lokacija ali nemogu naci odrediste npr. makarska-zagreb,upisem zagreb i sad bi trebalo ispod toga biti "ok" ali meni daje samo "x" ili "<".
kad trazim rucno po karti nadjem zagreb i odredi mi rutu ali ju nemogu memorirati niti staviti u favorite,ima li pomoci?
moze li neko staviti link za skinut mape ovi gore linkovi nerade,i dal se moze na mobitel staviti sygic i copilot na istu sd karticu
i ja trazim linkove za skinut karte.. (hr,slo,bih,ita,aut,de,hu)
Ja sam danas pokrenuo (po prvi put) CoPilot na faksu i on mi je sam preko WLAN-a skinuo hrvatski, govor i mape za hrvatsku (možeš birati koje god hoćeš mape za koju god hoćeš regiju) tako da netrebate skinuti gore navedene mape samo pokrenuti copilot...
barem se nadam da je tako![]()
koji copilot si instalirao? ovaj zadnji sa keyem ne radi..ili bar meni ne..
Copilot Version 8.2.0.218 ne nalazi mape za skinut preko wlana skine neke nadogradnje napocetku i glasovno navođenje na hr ali dalje nis,moze neko link staviti gdje ima skinuti mape pojedinacno da nestavljam cijelu europu previse zauzima ovi linkovi gore su krepali
pobrišite sve verzije copilota koje su na mobu, pa instalirajte prvo onu stariju verziju (8.0.0.606)
http://hotfile.com/dl/66475055/2973c...WAREZ.zip.html
sa ovom verzijom poskidajte sve karte, direktno od copilota, kad se skinulo instalirajte ovu novu verziju preko stare i to je to
Nove mape za EU od 20.08.2010 http://www.relink.us/view.php?id=39e...3573864fc5b155
Konačno sam skinuo i ima password: GSMfree
Zadnji uredio zeljko12345 : 18-09-2010 u 19:18
Password je za rar a noviji apk (CoPilot 8.2.0.218) je već postan malo iznad.
Kad ovo skinem, da li mogu birati koje ću karte staviti u mobitel. Jer 2 Gb mi je previše zauzetog prostora na mobitelu, a treba mi nekoliko zemalja.
Kad smo kod toga, pitanje. Imam u Desire-u karticu od 4 GB. Kako staviti veću, a da od stare na novu iskopiram sve programe, igrice i ostalo što je na njoj, dakle kloniram je na novu karticu većeg kapaciteta, a da ne izgubim podatke. Hvala.
Ne možeš birati zemlje. Ako to želiš moraš tako i skinuti.
Staru karticu ostaviš u mobitelu, spojiš mobitel sa kompom, prekopiraš sve u neki folder, odspojiš mobitel, staviš novu karticu, eventualno formatiraš, ponovo spojiš sa kompom i kopiraš sve iz foldera na novu karticu. Nećeš izgubiti ništa, čak ni aplikacije koje si prebacio ako koristiš FroYo A2SD. Ako koristiš A2SD+ onda je postupak složeniji i neka ga netko drugi opiše jer ja ne koristimm A2SD+.
skinuo sam karte ali kad ih otpakiram svaka ima po cca. 1,8 GB pa di da ih stavim kad su cca 15 GB sveukupno ... možda sam krivo ubro postupak ....prebacio sam program (koji mi btw odmah javio neki eror) može malo podrobniji opis postupka za nas niže razine znanja
hvala unaprijed
Ajd mi molim te objasni kako si samo uspio i s čime otpakirati i dobiti 15GB
Zapakirano je koristeći rar. Jedna arhiva je podijeljena u njih 8. Koristeći recimo WinRar, 7-Zip i sl. tih 8 rarova odpakiraš i dobiješ Europe folder i u njemu još 5 foldera sa podacima. Taj folder i sve njegove podfoldere staviš na karticu u /sdcard/copilot/EU/
Aplikaciju skineš sa linka, staviš bilo gdje na karticu, tapneš na nju i instaliraš.
pokrenem copilot izaberem hrvatski jezik pa glasovno navođenje ivana i javi mi error downloding files i izbaci me van ... kaj krivo radim ? instaliro sam verziju 218
uspio - puno hvala
radi o.k. u ZG-u - kad izađem iz ZG-a javim kak fercera vani
jel moze neko uploadat negdje samo kartu HRV..??
srbija ne radi možeš samo grad izabrati ali nema ulica na karti eu koje su gore navedene - možda ja grešim ali mi se čini da je tako. ima li karta srbije posebno ili ne ... ili možda u postavkama nešto neznam narihtati
hvala
staje to kod copilota da ne mozes promijeniti drzavu i odabrat grad bez restarta? koja je to mutava glupost... uvijek kaze nesto,promjena regije zahtijeva ponovo pokretanje.. wtf???
Bookmarks