e pa u tome je onda caka! znaci trazi se dobrovoljac da stavi krekiranu verziju na net da skinemo. hvala
nasao sam trail veriju ali nema nigdje crackirana. ili barem nemam serial key. trazi se krekirana verzija
e pa u tome je onda caka! znaci trazi se dobrovoljac da stavi krekiranu verziju na net da skinemo. hvala
nasao sam trail veriju ali nema nigdje crackirana. ili barem nemam serial key. trazi se krekirana verzija
Zadnji uredio Inovator : 01-08-2010 u 23:59 Razlog: koristi EDIT
evo uploadao sam ja na 4shared
CoPilot 8.2.0.218
Serial: 8N248-B4555-2JJBS-63762-9MK43
pozz
instalirao sam taj copilot i karte map_nt.eu-europe-3.2009.01_1.9.11.pds
pri ukljucivanju copilota javlja mi de nema instaliranih karata,kad stisnem nastavi pokaze mi se karta i trenutna lokacija ali nemogu naci odrediste npr. makarska-zagreb,upisem zagreb i sad bi trebalo ispod toga biti "ok" ali meni daje samo "x" ili "<".
kad trazim rucno po karti nadjem zagreb i odredi mi rutu ali ju nemogu memorirati niti staviti u favorite,ima li pomoci?
moze li neko staviti link za skinut mape ovi gore linkovi nerade,i dal se moze na mobitel staviti sygic i copilot na istu sd karticu
i ja trazim linkove za skinut karte.. (hr,slo,bih,ita,aut,de,hu)
Pozdrav svima,
Dali ima negdje zadnje verzije sa ažuriranrim mapama europe i serijalom za skinut pošto imam HTC Wildfire sa Androidom 2.2 (Froyo) i verzija CoPilot 8.2.0.218 javlja grešku tijekom postavljanja glasa (voice) pa se ruši?
Hvala.
Bookmarks