A ne znam ...
Recimo da je NT.EU.BASE-3,2012 nekakva mapa samo sa osnovnim stvarima (base mape)
CentralEasternEurope bi onda bila mapa središnje Europe iz 2011g.
Ja sam skinuo mapu istočne Europe (554MB) i meni sada piše EasternEurope-321.2012
A ne znam ...
Recimo da je NT.EU.BASE-3,2012 nekakva mapa samo sa osnovnim stvarima (base mape)
CentralEasternEurope bi onda bila mapa središnje Europe iz 2011g.
Ja sam skinuo mapu istočne Europe (554MB) i meni sada piše EasternEurope-321.2012
40% popusta na Copilot Live do kraja godine!
Evo prilike da se umjesto rasprave o crackiranju zahvalimo developerima, 150kn za full-europe je bagatela:
https://play.google.com/store/apps/d...iumeupan&hl=en
Oooo shit!
Instalirao sam tu novu verziju i neće da mi radi nikako. U uputama mi piše da nakon instalacije Copilota, ga ne pokrećem nego da pokrenem LuckyPatcher i nakon šta izlista sve aplikacije da uradim ovo:
"nadjite "CoPilot Live EU Full" i dugi pritisak prstom na njega i otvorit ce vam se izbornik u kojem izaberete "Lucky Google Market Patch!", lucki patcher ce obavit svoj posao, te nako toga jos jednopm dugi pritisak na "CoPilot Live EU Full" i iz izbornika izaberete "launch!"
Međutim problem je šta meni na spisku nema nigdje tog Lucky Google Market Patch, nego mi prikazuje ovo:
Pomozite
Zadnji uredio pape : 21-12-2012 u 22:44
Bookmarks