Na početku treba izabrati jezik, regiju (ono ideš u europa, pa central eastern europe, croatia je u tome...)...a kasnije onda ideš u sekciju download mapa pa skidaš što hoćeš. Jedino vidi koju verziju imaš - postoje verzije koje dopuštaju samo jednom skidanje mapa - tako ako skineš EU to je to, nema više. Ili ako skineš samo HR, nema više...Ja sam skinuo sebi cijelu EU 2 GB tako da više se ne zamaram time...malo je veće ali bar sam miran...Jedina razlika je što navigacija između država ne radi ako ne skineš cijelu EU - tj. kalkulacija rute ili tako nešto...pa onda kad prijeđeš granicu biraš nanovo destinaciju u željenoj (novoj) državi. Karta cijele EU nema tih problema. Izabereš npr. Osijek - London i peglaš bez problema!
Ja bih preporučio najnoviju 9.0.269 verziju mislim - bar je ta kod mene...ipak su karte novije na v9 i sama aplikacija mi se čini da je bolja...iako u biti i jedna i druga radi odlično. Jedino što za v9 treba imati root (jer se lucky patcherom crackira a on treba root).
Npr. v8 me je navodila da skrenem gdje se nesmije a v9 me je vodila upravo kako treba ući u naselje po propisima, samo što su bili pogrešni brojevi zgrada...nešto ili je pogrešno ili uopće ne rade...uglavnom, novije karte su uvijek bolje (teoretski)...jedino kućni brojevi sada li-la...Kažem na v8 mi je našao broj zgrade a v9 me vodi ukrivo...Meni je bolji ipak v9 jer me nije naveo da kršim propisa - to je bitnije od kućnog broja!

Odgovori uz citat
Bookmarks