Aha, tako sam nekako i mislio. Onda je očito problem u nečem drugom zato što kad ja odredim cilj ništa se ne dešava tj. tamo di bi trebala bit nacrtana karta i ruta samo stoji bijeli ekran.
Zna netko šta bi moglo bit?
Aha, tako sam nekako i mislio. Onda je očito problem u nečem drugom zato što kad ja odredim cilj ništa se ne dešava tj. tamo di bi trebala bit nacrtana karta i ruta samo stoji bijeli ekran.
Zna netko šta bi moglo bit?
Da kao sto je ravilov reko on sam odredi svoj tj,Tvoj trenutni polozaj (crvena tocka)-a dok kreces je strelica ,imas tamo izbornik, pa odrediste,tu ukucas svoje odrediste i on ti napravi rutu,al mislim da tebi je problem jer je na 2D pa se ponekad vidi samo bijelo,trebas stavit na 3d pa opet prebacit na 2d i opet kontra ako nece i to je to,bar kod mene
A to napravis tako da dok si copilotu van izbornika ,znaci na mapi ,imas gore lijevo u kutu odvijac i kljuc prekrizen(kao postavke-tu se zovu mogucnosti) ,ispod "-"minusa za smanjuvanje ti je odma,to stisni i odmah ti se otvore mogucnosti ,tu stisni na 3d pa opet na 2d ,zavisi dal oces gledat s 2d ili 3d i to je to,bar kod mene. Nadam se da sam pomogao bar malo,ako nece probaj deinstalirat pa oopet instalirat![]()
Bookmarks