Ako je vezano za sigurnosne kamere,u subotu sam iša za split i upalio copilot iz fore ,na 2 mista me upozorila da su sigurnosne kamere tu!
Pozdrav!
kako mgu znati dali sam skinio kartu neke države, neki dan skinem kartu Bih-a, odem na odredišta da upišem grad kad ono ništa. I kada mi hvata signal uhvati tri kvadratića, i onda opet se izgubi i tako stalno. nikako da uhvati signal!
ima jedan problem sto se tice navigacije ja sam npr isao iz hrv u slo, i kad sam upisao kopar nije mi htio naci nego tek kad sam prebacio na slo kartu, ali onda neradi hrv, tj radi ali ne bas najbolje barem meni nije.
To je tako (glupavo) kad skidaš pojedinačne karte. Ako skineš cijelu Europu onda radi normalno između država koje su u toj karti. Isto vrijedi i za ostale karte.
Imam instaliranu verziju 8.2.0.368 i nekidan sam ulazio u Split i upozorio me na siguronosnu kameru ali tek kad sam bio 20m od nje. Može li se podesiti da prijavljuje ranije?
Pronašao sam. Karta EU koju sam skinuo sa interneta nema pokrivenu zapadnu bosnu. Recimo oko Drvara. Pa ne možeš upisati ni Livno. Sad sam stavio da mi se skida kompletna Evropa pa ćemo vidjeti.
Zadnji uredio jackdi : 25-07-2011 u 16:37
Znaci u glavnom izborniku, pa postavke, pa sigurn. upozorenja i tu odaberes na koliku udaljenost hoces da te upozori, samo kod mene nema ispod 250 m pa do 1000 m,sto te tako kasno upozorio vjerojatno ti je bilo na 250 m i normalno je da malo kasni, a ovo za Livno ce ti malo teze biti jer mislim da je Bosna jako slabo pokrivena i da ima samo najglavnije prometnice, pozdrav.
Imam karticu 4gb na mobitelu, slobodno još nekih 2,5gb, krenem skidati kartu europe, piše da nema dovoljno mjesta. Možda on meni skida na mobitel a ne na karticu? i Naprimjer ako je skinem dali mogu staviti na Pc, i kad zatreba staim na mobitel????
Prvo skida jedan veliki file i onda ga dekomprimira gdje treba. Sve zajedno zna prilično potrajati EU kartu i traži duplo prostora na kartici
Pozdrav,
baš skidam Copilot i cijelu EU, no zanima me što je ovaj drugi fajl po redu te da li se i gdje kopira?! (copilot sd folder)
raspakirano taj folder zove se "copilot" i sadrži:
![]()
Zadnji uredio ravilov : 15-08-2011 u 16:52 Razlog: maknut prevelik quote
Pozdrav svima,
Imam Galaxy S2 i ovo mi je prvi telefon sa Android platformom tako da sam tu u potpuno nepoznatoj teritoriji.
Nakon pola dana proucavanja postova na forumu vidim da mi na kraju ovaj copilot ipak najbolje lezi jer ispada da ga je najlakse instalirati i doci do svih potrebnih mapa.
Samo prije nego se upustim u download, da li je moguce instalirati Copilot na Android bez ikakvih izmjena u telefonu (pri tome ne mislim paliti i gasiti GPS vec nekih dubiljih promjena)?
Nadam se da sada necu izazvati more kritika tipa "sto bolje ne citas" ali stvarno se tesko snaci u moru postova i misljenja u 5-6 tema. Pa zato ako sam nesto fulao sorry
p.s.
Najvise me interesuje (ovim redom) karte BiH , Hr, Slo, Italije, Austrije, Svicarske, Francuske, Njemacke, Srbije, Madjarske... To sve mogu imati sa Copilotom a da bude dovoljno kvalitetno tj. precizno??
Ne sjecam se da instalacija ikoje dosad postojece android aplikacije za navigaciju (copilot, sygic, igo, mireo) zahtijeva ikakvo rootanje ili moddanje ili drugo "dublje kopanje" po mobitelu, pa isto vrijedi i za ovu.
Evo skinuo sam CopIlot .368 verziju ali sada nikako da uspijem downloadovati bilo kakvu kartu. Sve dodjem do onoga "preuzmi kartu" i kad kliknem na to (Npr odabrao kartu BiH) nista se ne dogodi tj. nigdje ne vidim da se karta stvarno downloaduje.
Cini mi se da je neko prije mene pitao slicno pitanje...
imam verziju 8.2.0.368, dali je ova verzija sto pise u naslovu 8.327 ili 8.2.0.327, jer sa ovom verzijom koju imam kad ju instaliram spojim se preko wifia i samo skinem zeljene mape, jedini je problem ako nemam cijelu europu i kad idem iz drzave u drzavu moram rucno prebaciti na drugu kartu.
a prvo pitanje u vezi verzije?
Ja nemogu skinuti nikakvu kartu uopće!
pokrenem aplikaciju i kaže mi da nema instaliranih karata i kada pronađem hrvatsku i kliknem da mi skine i jednostavno mi se ništa new događa,, ima li netko takav slučaj pa da pomogne?
vi koji nemožete skidati karte da li ste uopce povezani na internet?
Ni ja ne mogu skidati. Ni WIFI ni 3G...
Ako netko ima kartu mađarske neka uploada
Forumaš godine :)
I ja sam imao isti problem. Nakon svježe instalacije Copilot je skinuo Hrvatski jezik, ali
po dolasku do skidanja odabrane mape, jednostavno bez downloada prebacuje na navigaciju,
a navodni problem je u serveru.
Problem sam riješio na način da sam sa Torrenta skinuo mapu za cijelu Europu http://isohunt.com/torrent_details/2...ot?tab=summary
te ju ubacio na mjesto instalacije, odnosno na /sdcard/copilot/EU/Europe/.
Sada sve savršeno radi, a čak sam apdejto i sigurnosne kamere
Probajte, mislim da će i Vama proraditi!
Zadnji uredio spider100 : 03-10-2011 u 07:07
Za Erdu!
Otvori stranicu http://www.saznajkako.tv/photo/1533/...a+Android+(GPS) i tamo je sve super objašnjeno.
Bookmarks