Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gesaugen Pregledaj post
    Android vs WinMo
    i ja se nalazim u istoj dilemi i to poglavito zato jer mi Android platforma djeluje stabilnija, dorađenija i vjerujem da će biti bolje unapređivana s vremenom, za razliku od WinMo koji mi se čini moćan a opet nedovršen
    S obzirom da su mi na mobitelu bitne aplikacije i igre, da li je bolji izbor WinMo ili androdit s time da se uzme u obzir da bi aplikacije i igre nebi bile kupovane već ono drugo... također ne mislim na java aplikacije i igre već drito za te platforme

oduševio sam se SNES emulatorom za andorid, no vele da na Nexus One taj emulator ne radi jer nexus nema multitouch...
    E sad, što se tiče tog multitoucha, navodno će Nexus za Europu imati multitouch, samo onaj američki nema...
    A što se tiče igrica, tu se nijedan ni drugi ne mogu nositi sa iPhoneom, tako da bi to bila moja preporuka ako želiš mob za igrati se

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    9.460
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.460, Nivo: 23
    Bodovi: 9.460, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    E sad, što se tiče tog multitoucha, navodno će Nexus za Europu imati multitouch, samo onaj američki nema...
    A što se tiče igrica, tu se nijedan ni drugi ne mogu nositi sa iPhoneom, tako da bi to bila moja preporuka ako želiš mob za igrati se
    ma bih ali mi Iphone nema dobar ostali hardveraj (tipa kamera, nemogućnost mijenjanja mem. kartica i sl.) a i ima neflexibilan OS što me jako muči jer volim modat OS (optimizirat i tako)
    također, vrlo mi je bitna dostupnost tih igara i aplikacija jer đabe mi je ak se teško krekaju. mislim da je win mobile tu nekako u prednosti al to mislim zbog toga jer nisam vidio androida u akciji. A i win mobile mi ima nekako dekadentno sučelje, ko da sam još na DOS-u...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 89
    Posljednji post: 24-02-2010, 23:25
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-01-2010, 03:05
  3. Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-07-2008, 18:41
  4. Problem - google.com preusmjerava na google.si
    By KaKaV NeReD in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 26-02-2008, 16:51