Prednost: mala potrošnja, dobra osjetljivost prijemnika, snimanje na USB, timeshift, reprodukcija mp3, wma, jpeg
nedostaci: ne podržava mpeg-4, znači trebat će ga mijenjat kad HD postane standard.
Sve u svemu, prihvatljiv uređaj.
Šta mislite o ovom uređaju:
http://www.antene.com/antene/index.php?option=com_content&view=article&id=193:s trong-srt-5203pvr-ready&catid=3:blic-vijest
Brat ga uzeo,pa ga i ja mislim ubost. Ima čak i opciju snimanja na USB prijenosne uređaje.![]()
Prednost: mala potrošnja, dobra osjetljivost prijemnika, snimanje na USB, timeshift, reprodukcija mp3, wma, jpeg
nedostaci: ne podržava mpeg-4, znači trebat će ga mijenjat kad HD postane standard.
Sve u svemu, prihvatljiv uređaj.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prvi dio recenzije smo izbacili Strong 5203 : http://www.hdtehnika.com/index.php?o...=588&Itemid=64
Moj savjet .. jucer stigao na naše tržište AEG 4538 : http://www.hdtehnika.com/index.php?o...d=595&Itemid=1 Cijena 400 kn a dobiješ za 100 kn vise nego u tog Stronga !
Bit će on meni dobar za u sobu...Hvala!
mi mozete preporucit nekoliko jeftinijih prijemnika sa RF modulatorom i opisat kako ih spojit na TV..
thx![]()
gidi jap!
Kupio sam Nytro Box 4001 T USB i sve radi ok,signal je dobar i sa unutarnjom antenom.,
Nisam jos probao pustititi neki video preko usb,ali mjuza i slike idu bez problema-.
Jedino nema EPG-a,jel ga jos ne emitiraju ili?
I jedina stvar koji mu je po meni minus je ta sto nema nikakvog prekidaca za iskljucenje iz struje osim iskopcati kabel iz uticnice![]()
...EPG još ne emitiraju televizijske kuće...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nytro Box 4001 T ima EPG i trebao bi ti uredno raditi.
angels might have been eaten.
@sodom da bi EPG radio netko ga treba i emitirat, zar ne ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tako je, EPG emitiraju Odašiljači i veze na multipleksu A ,područje istre i grada Zagreba.
angels might have been eaten.
Bas tako u Istri radi bez problema.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
pomagajte..imam stari tv,ima SAMO ulaz za antenu,,koje je najlakse rjesenje da se nastavi gledat program sad kad se prijedje na digitalni signal..?
gidi jap!
Baciti ga u smece ili kupiti DVB-T sa RF out.Inace ti reciveri kostaju oko 600 kuna.Postoji jos jedna opcija, spojiti dvb-T sa VCR i iz njega preko rf outa spojiti sa TV
Trebas antenski kabel.Onaj sa kojim spajas antenu sa tv..samo pogledaj da li ti treba zenski ili muskisada se bas i ne mogu sjetiti.
Xoro HRT 7500 - Idem Xorom, signal snimam !
Prima digitalni MPEG-4 HD signal, ima HDMI 1.3 i USB utor s kojeg čita avi, mkv, mp4, vob...zvuči presumnjivo, zvuči kao da smo pogriješili i ponovo opisujemo digitalni zemaljski prijemnik Strong SRT 8100HD...na neki način, to jest istina...no...čitajte dalje!
Evo više možete pročitati na : http://www.hdtehnika.com/index.php?o...=673&Itemid=64
.
...u Vidi časopisu br.168 (ožujak 2010.) imate opširni tekst o dvb-t te usporedni test nekoliko dvb-t recievera...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
TEST: Alma T-2200 – Nepotpuni multipraktik
Alma T-2200 je jedan potpuno novi proizvod na našem tržištu i do sada potpuno nepoznat. Tragajući za informacijama uspjeli smo iskopati da je proizvođač ovog uređaja nešto poznatiji brand, mađarski Opticum, koji je naziv Alma brandirao za manje zahtjevna tržišta, a što odaje zemlja proizvodnje (Kina), pa i sam cjenovni rang u kojem je pozicionirana (ispod 300 kuna). Doista, što se od uređaja sa dva tunera i cijenom manjom od 300 kuna može očekivati?
VIŠE PROČITAJTE NA : http://www.hdtehnika.com/index.php?o...asycomments382
P.S Ako vam se svidjela recenzija , možete nas nagradit za trud sa jednim klikom miša na "google oglase" ispod recenzije ovog prijemnika na nasem portalu :-))
Sta mislite o prijemniku Focus 033,mali snima na usb i memorijske kartice.Navodno 1sat zauzima 1,2GB. u mjpg formatu.Jel taj snimak dovoljno dobar?Snimis seriju na karticu pa ju puknes u bolji mobitel i gledas.Sto mislite?
Prvi put čujem. Provjeri da li podržava gledanje divX-a. Što se tiće snimanja, to ne ovisi o prijamniku. On prima mpeg2 stream kojeg bez rekodiranja samo snima na disk, pa će ovisiti u kojoj propusnosti se emitira. Također, nisam siguran da ćeš mogu mpeg2 gledati na mobitelu bez da prekodiraš u neki format koji je podržan od strane mobitela (odnosno nisam siguran da ti mobitel podržava mpeg2).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Mobitel sigurno ne podržava mpeg2 kodiranje, tako da ta opcija snimi i gledaj u mobitelu baš i ne hoda.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imate pravo,sad kad sam procitao neke recenzije vidio sam kako snimaju ti tjuneri.Bice onda dosta da mogu snimiti na usb.
Imam jedan mali problemcic sa Nytro Box 4001 T USB.,
Zapravo se radi o tome da ne hvatam signal mux b_iako mi dosta ljudi kaze da ga ima bez problema.,
Na mux A imam jakost signala oko 70%.,
Lokacija je Sl.Brod a mux B emitira na 39 kanalu sa Psunja i Papuka.,
E sad me zanima jel to do prijemnika ili je nesto drugo.,
Inace kada pretrazujem automatski zastane par sekundi na 39 kanalu,ali ne pronadje nista...
Bookmarks