Izguštiro se ja FF-a...sporije mi internet radi na njemu...preiše sistemskih resursa uzima...sve u svemu loš pokušaj...vračam se ja IE-u 6-ici
...ovo ti ne stoji jer FF u biti zauzima upola manje id IE-a...Izvorno postao IggXy
Ja sad "kemijam" sa Operom (da vidim i tu stranu browsanja)...
sad idem otvoriti thred o Operi...![]()
Je, FF dosta ždere, ali to je zato što nije integriran u windowse kao i explorer, probaj dok pregledavaš direktorije na kompu upisati neku adresu u adress bar...
BTW; primijetih da se opera dosta brže diže od FF-a...
Nek FF guta kolko mu treba, meni se ipak vise svidja nego IE (ali o ukusima se ne raspravlja..). Bitnija mi je sigurnost, koju IE na mom kompu "nema" (tj moze "imati" ako ga updejtam s zakrpama) jer imam 56k a zakrpe me izludjuju...Izvorno postao gog
Sve u svemu, jako dobar proizvod!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A ekstenzije da i ne spominjemo
trenutno imam slijedeće:
tabbrowser extension, bookmark backup, show failed url, web developer, forecastfox, adblock, popup alt atribute, session saver i flashgot u kombinaciji sa Flashget download managerom...
a da ne nabrajam skoro sve kao i ti gog
btw. vidim i forecastfox se koristi a![]()
da, ovo je bome zakon ekstenzija!Izvorno postao damgol
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ForecastFox je najzanimljivijaiako se moram zadovoljit Rijekom...
Ako netko zna jos koju zanimljivu extenziju nek napise + mozda i njen opis (ako iz imena nije jasno).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Gmail notifier (mislim da ne treba objašnjenje)...
BBCode (lakši rad sa forumima općenito - mislim na pisanje "brzih odgovora" - desnim klikom imaš skoro sva uređenja)...
IE view (ak0o naletite na stranice optimizirane za IE - ima ih hrpa)...
Ma taj firefox je u banani opeera je zakon
Tapir rules!
...varaš se...meni je odličan i neću ga mijenjati...Izvorno postao >>RENEGADE<<
Ma nemojte da ovo preraste u svađu!! Svi imaju pravo na vlastitu preferenciju...
Meni osobno inače više odgovara IE i njegove školjke, ali crazy browser je već jako stara verzija, a avant je prenatrpan, pa je firefox next best choice. Ima sve što treba, prilično je brza, samo malo nekad radi gluposti, ne želi nać stranicu, tajma aut, ali sve u svemu jako dobar browser.
Opera mi nije baš nešto, dosta stranica nemože otvorit, al inače je ok.
Isprobaj MyIE2 iliti po novom Maxton, dok sam bio na IE-u sam taj shell trošio...
BTW, IE view mi ne treba, ukoliko se ne vidi u FF-u onda neću niti surfati po tom site-u![]()
potpisujemIzvorno postao gog
![]()
...da dok ne radiš na korporativnom site-u ili spec appl. koje daju izvještaje putem browsera i optimizirano je za IE...
(admini se ni ne usude prići mom PC-u - malo se gube u svemu instaliranom)
Da, uglavnom zbog ActiveX-a, izvor 99% propusta u IE-u...
...glavno da se vidi...![]()
je a kad sam vam ja pričao o njoj rekli ste da vam ne treba.....
Tko je očekivao nešto korisno od tebe?![]()
...........
...ako koristite true launch bar ima i tamo pregled met. prilika...
jel normalna stvar da napisem u brovzer npr user i onda mi firefox otvori userfriendli.net ili nesto slicno ?=!!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
To ti je kao da si otišao na google, upisao pojam i pritisnuo i'm feeling lucky button...
to cu ispravit sa...???
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Pa ne vidim zašto bi to ispravljao? Ti bi radije da ti ispiše "The page cannot be displayed" kao u IE-u?!?
Bookmarks