Je, FF dosta ždere, ali to je zato što nije integriran u windowse kao i explorer, probaj dok pregledavaš direktorije na kompu upisati neku adresu u adress bar...
BTW; primijetih da se opera dosta brže diže od FF-a...
Je, FF dosta ždere, ali to je zato što nije integriran u windowse kao i explorer, probaj dok pregledavaš direktorije na kompu upisati neku adresu u adress bar...
BTW; primijetih da se opera dosta brže diže od FF-a...
...ovo ti ne stoji jer FF u biti zauzima upola manje id IE-a...Izvorno postao IggXy
Ja sad "kemijam" sa Operom (da vidim i tu stranu browsanja)...
sad idem otvoriti thred o Operi...![]()
Nek FF guta kolko mu treba, meni se ipak vise svidja nego IE (ali o ukusima se ne raspravlja..). Bitnija mi je sigurnost, koju IE na mom kompu "nema" (tj moze "imati" ako ga updejtam s zakrpama) jer imam 56k a zakrpe me izludjuju...Izvorno postao gog
Sve u svemu, jako dobar proizvod!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A ekstenzije da i ne spominjemo
trenutno imam slijedeće:
tabbrowser extension, bookmark backup, show failed url, web developer, forecastfox, adblock, popup alt atribute, session saver i flashgot u kombinaciji sa Flashget download managerom...
a da ne nabrajam skoro sve kao i ti gog
btw. vidim i forecastfox se koristi a![]()
ForecastFox je najzanimljivijaiako se moram zadovoljit Rijekom...
Ako netko zna jos koju zanimljivu extenziju nek napise + mozda i njen opis (ako iz imena nije jasno).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Gmail notifier (mislim da ne treba objašnjenje)...
BBCode (lakši rad sa forumima općenito - mislim na pisanje "brzih odgovora" - desnim klikom imaš skoro sva uređenja)...
IE view (ak0o naletite na stranice optimizirane za IE - ima ih hrpa)...
Ma taj firefox je u banani opeera je zakon
Tapir rules!
...varaš se...meni je odličan i neću ga mijenjati...Izvorno postao >>RENEGADE<<
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma nemojte da ovo preraste u svađu!! Svi imaju pravo na vlastitu preferenciju...
Meni osobno inače više odgovara IE i njegove školjke, ali crazy browser je već jako stara verzija, a avant je prenatrpan, pa je firefox next best choice. Ima sve što treba, prilično je brza, samo malo nekad radi gluposti, ne želi nać stranicu, tajma aut, ali sve u svemu jako dobar browser.
Opera mi nije baš nešto, dosta stranica nemože otvorit, al inače je ok.
Isprobaj MyIE2 iliti po novom Maxton, dok sam bio na IE-u sam taj shell trošio...
BTW, IE view mi ne treba, ukoliko se ne vidi u FF-u onda neću niti surfati po tom site-u![]()
...da dok ne radiš na korporativnom site-u ili spec appl. koje daju izvještaje putem browsera i optimizirano je za IE...
(admini se ni ne usude prići mom PC-u - malo se gube u svemu instaliranom)
Da, uglavnom zbog ActiveX-a, izvor 99% propusta u IE-u...
...glavno da se vidi...![]()
potpisujemIzvorno postao gog
![]()
da, ovo je bome zakon ekstenzija!Izvorno postao damgol
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je a kad sam vam ja pričao o njoj rekli ste da vam ne treba.....
Tko je očekivao nešto korisno od tebe?![]()
...........
...ako koristite true launch bar ima i tamo pregled met. prilika...
jel normalna stvar da napisem u brovzer npr user i onda mi firefox otvori userfriendli.net ili nesto slicno ?=!!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
To ti je kao da si otišao na google, upisao pojam i pritisnuo i'm feeling lucky button...
to cu ispravit sa...???
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Pa ne vidim zašto bi to ispravljao? Ti bi radije da ti ispiše "The page cannot be displayed" kao u IE-u?!?
Bookmarks