e al fora je u tome kaj mi je to do sad normalno radilo kad bi kliknuo baš tamo di treba, a sad sere....Izvorno postao gog
...probaj ga ponovo instalirati...
e al fora je u tome kaj mi je to do sad normalno radilo kad bi kliknuo baš tamo di treba, a sad sere....Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hebeš program koji treba reinstaliravati da bi radio kak spada...Izvorno postao dmi
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
komp je čist ko suza.....još ne znam u čemu je kečIzvorno postao dmi
to mi je radila i verzija 0.8...zato sam je i poslao u bezdan...
@tomo - mislim da je netko već spomenuo, možda je firewall.... ja uredno koristim FF i na desktopu i na prijenosniku i radi bez problema, tako da nije nužno u FF-u problem... a recimo 'page not found' ti baci ako ga firewall ne pusti pa istekne timeout... ili si možda kakav proxy postavio u connection settings? tko zna kaj si ti pomrdao, ali vjeruj mi, 'page not found' ziher nije stvar FF-a već nečeg drugog.
pa zato pitam, niš nisam mrdal-sve je po defaultu....ne mislim mjenjat firewall zbog toga...zašto mi onda time out ne istekne na IE? uredno šljaka...mislim da ću se vratiti IE+ shell Crazybrowser![]()
možda zato što nisi dobro podesio firewall... što je, ako je istina, tvoja greška, a ne greška FF-a
skroz spusti firewall pa probaj. ako radi, našao si problem, ako ne provjeravaj connection settings u FF
...sada vas hebe,a meni radi ko satić...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
stavio firewall na medium-sad pratim![]()
I? ;d ........
o bože... to su korisnici zone alarma (ali tako se počinje, onda uzmeš ozbiljniji firewall. svi smo to prošli)Izvorno postao tomo
tomo, nađi neke advanced opcije i za firefox.exe postavi da ima pravo izlaska na net... ono bezuvjetno (osim ako ti se da kopat po netu na koje portove browser ide - http, https, ftp, web statistike na različitim portovima, cpaneli na također nekim portovima i sl.... samo ti pusti njega neka bude slobodan i sve 5)
...radi se o tome da neki korisnici u podešavanju jednostavno previše toga dodaju (mislim na extenzije) i podese čuda neviđena u tom slučaju makar ja uredno deinstaliram prog i izbrišem odredišni direktorij pa sve nanovo (iskustvo je pokazalo da na ovaj način uštediš jako puno vremena naspram traženja gdje je sj**ano)...Izvorno postao whiteboy
... probavao sam razne vatrozide, ne želim niti jedan drugi....ovaj je full jednostavan i firefox je pušten bezuvjetno......čak sam potpuno isključio ZA i javlja se ista stvar kod FF-a...sumnjam da ima ikakve veze što se spajam na 28.8 Kbps nekad na 31.2Izvorno postao zappan
@gog I, ništa
![]()
a niš, vrati se starom dobrom IE-u, ak je godinama služio, može i dalje...
evo deinstalrao sam i ponovo ga vratio, opet ista stvar + SAD MI NE RADI NI SKROLANJE!!!!!!!!!!!!!!!
LOL!Ma daj se na Operu najnoviju prebaci - jako je dobra, a moš ju uredit točno onak kak ti paše...
ja sam još na FF-u, dat ću mu još jednu šansu nakon reinstalacije, a potom na Operu...
Zadnji uredio whiteboy : 12-01-2005 u 00:29
ma i ja sam reinstal napravio pa su mi avatari i dalje smrznuti skupa sa smajlijima...
tak je i meni između ostalog, možda treba kakvu ekstenzijicu skinut....sutra idem doma kod svakog ko koristi FF DA SE JA UVJERIM ..kak vama radi savršeno. Evo i damgol ima problema.
P.S. meni i dalje ne radi scrolling...
Samo dođi![]()
kaje tomo, mjenjaš mišljenje?Izvorno postao tomo
![]()
![]()
pa naravno, prošao je određeni period i više nis zadovoljan ko na početku....
ma i meni se koji put desi da mi neku stranicu neće otvorit
hm.... mislio sam da je to zato kaj je neki "broken link" sve dok
nisam vidio čiča tomin post.... istina kod mene ne piše i ne
javlja neki error neko time elapsed...bla..bla..bla
u biti to i nisu neke važne straniceal ovo sa gifovima me
baš živcira.....
...meni smajliji uvijek rade,dok ponekad neki avatari ne...danas je sve ok...i nema vraćanja na IE...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks