koji su sad to?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
koji su sad to?
To su nightly buildovi, ne preporučam instalaciju...
Ni nema instalacijeSamo copy/paste fileove.
Ja imam paralelno instalirana dva releasa - official i ove bete, testove itd. Ko backup. Ali u ovom 1.0.4. zasad nisam primijetio ništa hvalevrijedno...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da izgleda da je to jos nekakva beta.. To je samo da se vidi da rade nesto
EDIT: Sad gledam ima li updejtova i nađe mi taj 1.0.4 - kako ako nije oficial?
...evo mene je opomenuo za update 1.0.4... sve lijepo izvršeno, automatski...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
FF v104. problemi
Uninstaliram v103, stavim v104 i moj standardni profil (znaci ext., book-ove i sl..) - pokrenem ga i freeza se. Ne mogu nista kliknuti osim zelene strelice za update... Preko cijelog prozora od FF-a je pjescani sat.
Nista, uninstal opet i sve ponovo na frisko + novi profil (cist, sve novo). Podesim ga slicno kao starog, ubacim 2-3 ext. - restart FF - sve lijepo radi. Ugasim ga i nakon nekog vremena opet kresnem - freeze.
Svasta, mislim si, ili je ova verzija malo cudna ili je kod mene problem. Raspitao sam se malo na news grupi i oni su imali slicnih problema ali neznaju rjesenje. Jel imao netko od vas slicnih problema i po mogucnosti ako netko zna gdje je problem bio bi zahvalan![]()
...do sada nemam nikakvih problema, čak je i stabilniji od prijašnih verzija...ali ja nisam prvo uninstalirao 1.0.3, nego sam samo nabacio 1.0.4 (znači, on je sam obavio radnje koje treba)...Izvorno postao XLR8R
Tako sam i ja radio prije, neznam sta mi je bilo da sam promjenio metodu.
ja tkđ koristim 1.0.4 i nemam nikakvih problema. update sam napravio preko 1.0.3 bez deinstalacije.
FF sad radi dosta stabilnije posebno kod otvaranja .doc i .pdf dokumenata direktno u FF-u![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Stavio ga jučer.. Nije loše ali kako sam slučajno naletio na sajt za DL i instalirao ga, neznam koje su mu vrline u odnosu na FF104 i općenito...
Čisto malo informacija iz vašeg iskustva i možda koji edukativni link![]()
...posjeduje opciju Sanitize koja gadno kreše history, kolačiće i ine stvari...
Mislim da sam negdje pročitao da će postojati i čarobnjak za puknute linkove (nešto u stilu popravljanja kompatibilnosti sa FF-om)...
U biti čekam verziju koja će u najmanju ruku biti beta...![]()
Nije loš ni taj sanitize samo sto ja to rijetko brišem... eventualno history
Neznam za čarobnjaka, al ima neka moša "report broken web site".... Nisam probao kako radi.
Što se tiče alfe, nisam primjetio neku nestabilnost ni bugove (zasad) osim što večina extenzija za FF mu ne radeSreća pa Tabbrowing radi..
...da sigurno će opet morati upgrade-ati ekstenzije...
Isparavak (djelomično) netočnog navoda:
Extenzije rade, nego sam ja isključio opciju "allow web sites to install software". I samo ću dodati da ni onda neće radit sve extenzije (npr Slogger...) - prilikom pokušaja instalacije će se pojavit popup koji kaže zašto nemože. U mom slučaju je zbog novije verzije Deer parka
ako neko zna ekstenziju koja omogucava trazenje texta na web stranici bio bi zahvalan.....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Kako misliš "traženje teksta"? Pa lupiš CTRL-F i tipkaš, a on traži. Ili imaš "View source" pa tamo CTRL-F i on opet traži...
E bas to.Vidis ja to nisam znao,hvala
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Firefox 1.0.5:
http://www.mozilla.org/projects/secu...s.html#Firefox
Fixed in Firefox 1.0.5
-Code execution through shared function objects
-XHTML node spoofing
-Javascript prompt origin spoofing
-Standalone applications can run arbitrary code through the browser
-Same origin violation: frame calling top.focus()
-The return of frame-injection spoofing
-Possibly exploitable crash in InstallVersion.compareTo()
-Script injection from Firefox sidebar panel using data:
-Same-origin violation with InstallTrigger callback
-Code execution via "Set as Wallpaper"
-Content-generated event vulnerabilities
Uskoro dolazi i v1.0.6 za Firefox (i za Thunderbird...)
Frendu taj 1.0.5. radi ko urica, a meni na notebooku i na PC-ju nakon instalacije nije reagirao na jednu ultabitnu funkciju: right-click na link pa "onem ine new tab". Jednostavno nije radio. Pa sam se (po)vratio na 1.0.4 dok ne pproguglam malo šta se događa.
1.0.5. malo krši neke extensione, a očito evo i još neke funkcije. radili su nešto ful novo pa su zaribali malo, zato je 1.0.6 najavljen već za ovaj tjedan i preporuka je pričekati par dana, nije critical update...
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=65650
Sva sreča da nisam još stavio 1.0.5...
Brzi su, brzi...
...meni ništa ne šteka na 1.0.5, zasad radi ko urica...Izvorno postao zappan
Bookmarks