ako nemas neku tarifu na mrezi, onda zaboravi youtube... jer ce te skupo kostat vjeruj mi..
evo molila bi pomoc u vezi youtuba na mobu, znaci imam aplikaciju za youtub na mobu(mob je lg kp500),e sad mene zanima jel to gledanje a youtubu jako skupo??tj npr jedan filmic od 2/3min kolko bi potrosio??posto ja placam 10lp 100kb na teletu pa ako bi mi neko otprilike rec kolko je potrosnja.......hvala
ako nemas neku tarifu na mrezi, onda zaboravi youtube... jer ce te skupo kostat vjeruj mi..
"all in one"
oke...a jel bi mogla opce gleat youtube na mom modelu prek te aplikacije???i mogu uzet 10mb za 10kn jer mogu pogleat npr 2/3filmica ono okvirno samo da znam plz reci da znam![]()
moci ces gledati youtube vide-e na svom fonu preko youtube aplikacije.
fala a je ti stevan znas za cijenu otp velim da iam 10mb 10kn na teletu pa ono otprilike xdxd da se ne zezenem prejako hh
Za youtube netreba ni aplikacija jer je youtube napravio stranicu prilagođenu za mobitele
imas ovdje
http://www.tele2.hr/mobilni_internet.html
a dobro svejedno mene samo cijena zanima ono otprilike ako netko mi moze rec...jel se ne kuzim previse u to![]()
Na mobu youtube aplikacija troši manje nego na kompu, ne možeš gledati u HQ ili HD kvaliteti itd i to je ok. Konkretno ovaj video na mobu odnese oko 3-4MB dok je na kompu u HQ skoro 20MB.
S druge strane, ako si na Teletu onda nema potrebe da uzimaš taj 10MB paket kad ti 1MB i ovako košta 1 kn.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mislim da ti nije skupo da platis 3kn za neki dobar spot pjesme i sl.
e fala puno xlr to me zanimalo....znaci 2/3 filmica muzicka tj neki koncerti il nes tak....fala svima...mozete lock
Bookmarks