Ovo je post korisnika @GoranZagorje,pa mislim da bi on mogao pomoć s mojim slučajem.Zanima meropusnost ti 1.5Mbit,a radi ti na 2Mbit,a meni su rekli da na 1.7 nemože?!Dali ima paket izmeđi 1-2?Koliko ti je zagušenje?Ovaj gore post sam ja napisao @alenlukec.My second profile.
Eto, kada su svima povećali brzine meni su smanjili
Evo je najveća brzina koju ja mogu imati, po njihovim riječima...dok je bila brzina od 2 Mbita ja imao barem 1,2 a sada kada je stavljeno na 4 ja imam manje...
razlog tome je kaj moja mreža ne podržava više od 1.5 jer ima velika zagušenja (i boli ih za to) i za sada mi je softverski stavljen paket od 2Mbita i brzina mi je sada 1.1 i ne prelazi dalje jer ima blokadu tu, a ako mi stave od 4Mbita onda mi neče raditi i pucat će...dakle jednom riječju, nema paketa izmešu osim od 1, 2 i 4 Mbita, kaj se tiče softvera...
Rekao sam da ih steram u onu stvar i da mi neka ostave ovako kako je sada, kad mi nema pomoći a niti se ne želim živcirati...

ropusnost ti 1.5Mbit,a radi ti na 2Mbit,a meni su rekli da na 1.7 nemože?!Dali ima paket izmeđi 1-2?Koliko ti je zagušenje?Ovaj gore post sam ja napisao @alenlukec.My second profile.
Odgovori uz citat
Bookmarks