Čekaj, upališ mobitel (ugašen internet) i on sam počne otvarati stvari?
Tj. možeš li barem neko vrijeme normalno koristiti mobitel (da ne "divlja")? Koliko to traje?
Što "pishe"u porukama kada ih piše?
Do kad je bio normalan? Kada je to počelo?
Naime radi se o Iphone 3gs 16gb ,verzija 3.1.2(7D11),modem firmware 05.11.07, znaci totalno je poludio, sam otvara aplikacije, sam pishe poruke, mjenja pjesme,ide na pretragu iphone-a i tipkaju se slova,otvara mi kontakte...
Uključim ga na iTunes, uradim kompletan reset telefona, opet isto...
Ima li tko kakvu ideju ili kakvih iskustva sa takvim problemom,...
Unaprijed hvala
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
Čekaj, upališ mobitel (ugašen internet) i on sam počne otvarati stvari?
Tj. možeš li barem neko vrijeme normalno koristiti mobitel (da ne "divlja")? Koliko to traje?
Što "pishe"u porukama kada ih piše?
Do kad je bio normalan? Kada je to počelo?
Zadnji uredio georgy : 13-01-2010 u 00:13
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da, daj nam još informacija. ovo može biti nešto najluđe ako je istinito !![]()
to ocigledno nesto nevalja sa firmwareom.....prvi put cujem da je nekom iphone poludio...ja imam isti takav sto si napisao otkljucan napravljen jailbreak i nemam takvih problema.....
Zadnji uredio grm : 13-01-2010 u 12:38
Čujte prijatelji moji....
Da je istinito to je sigurno.Pa ja imam 45 godina i uopće mi ne pada napamet da se za*ebavam sa tim stvarima...
A sada da vam dam više informacija...
Problem neznam točno poslije koliko ubačenih aplikacija je počeo ludovat...
Sada ga uopčene ne koristim već pet dana,jer sam pomislio da nije problem nastao radi krakiranih aplikacija...ALI ..pokušao sam ga vratit na tvorničke postavke i ubacio sam par igrica free i jednostavno nakon nekog vremena sam počme ludovat....Nemožeš uopće otvarat programe koji su u dolnjem redu...pa onda otvara prvu stranicu,pa drugu pa nešto treće...neke pute otvara pretragu iphonea i u tražilici samo se ispisuju slova (bez ijednog značaja)....Kada poćinje ludovat uopće nemožeš otvoriti ono što ti hoćeš,,već ti otvara ne onu tipku koju ti hoćeš,,već otvara susjedne programe.....Mislim....stvarno za nevjerovat,,,ali (nažalost) istinito je sve to.....
Ja imam osjećaj da nešto zaje*ava ali neznam šta.Pokušao sam čak deinstalirati igricu po igricu,,ali opet isto....
hvala na razumijevanju...
evo pogledajte ovu temu i vidjet ćete da i ovaj tip ima problem isti kao i ja....
h**p://w*w.isrbija.net/showthread.php?t=5641
Zadnji uredio t.n.t. : 13-01-2010 u 22:14
pozdrav
da i meni se cini da je touch.. jel ti pao il si ga udario negdje?
meni se isto dogodilo na jednom uređaju nit se sjecam kad sam ga i di udario, al jedan dio kao da je bio utisnut, tj na jednom dijelu se sam pristiskao ekran i otvarao aplikacije il sta god bi otvorio on bi pritiskao taj dio ekrana.. al to je bila mehanicka šteta onda na touchu, izvana mi je izgledao cijeli ekran...
u svakom slucaju, imas gar od tmobile? nadam se da imas pa je najbolje otic tamo..
bio nekad oglas...
Bio mi je pao u snijegu,ali poslije toga ( nakon nekih 10-15 dana ) on je poceo ludovat....
Garanciju imam ali ja sam napravio JB i otkljucao sam ga...a neznam koji je firmware bio u njemu??? Znam da je imao 3.1 a ja sam ga dignuo na 3.1.2....Kako da to poslozim da sve izgleda kao novo ????
hvala na objasnjenjima...
pozdrav
Upališ iTunes, spojiš mobitel, stisneš Restore.
I sve će se obrisati i vratiti na tvorničko stanje.
Samo pazi da si spremio imenik i te stvari- jer ćeš biti bez iPhonea vjerojatno dulje vrijeme...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo da samo nadodam nove vijesti...
Ponesao sam ga u servis i gle čuda....
garancija mi ne vrijedi jer navodno da je ušla neka tekućina u mobitel.....
Danas su me zvali u T-centar i objasnili da je neka tekučina usla u telefon i traže 1440 kuna za popravak jer to garancija ne pokriva...
I što sada reći ili napraviti.....
Na motorolu mi garancija nije valjala jer sam bio ubacio skin od Ferarija---navodno da sam modificirao softwer..
Na SE 880i opet mi garancija nije priznata jer je telefon tanak i da sam ga u džepu najvjerojatnije stisnuo i da je to mehanički kvar i sada da garancija ne prizna jer je valjda vlaga ušla unutra.....Kakva mafija!!!!!!
pozdrav
mogu sa sigurnoscu reci da je otisao touch na mobitelu, imao sam takav slucaj, covjeku je pao mobitel u vodu i divljao je ponekad, touch zna divljat i ako je lose postavljen digitajzer, tako da je to 100 % problem, nema veze sa FW.
Bookmarks