Sve to ljepo izgleda ali...Izvorno postao Shamanix
Kažeš sajt za skidanje aplikacija....a 20ak aplikacija, i teme ti se ne otvaraju...kužim da je novi sajt i to, ali lakše je otić na dotsis
![]()
Sve to ljepo izgleda ali...Izvorno postao Shamanix
Kažeš sajt za skidanje aplikacija....a 20ak aplikacija, i teme ti se ne otvaraju...kužim da je novi sajt i to, ali lakše je otić na dotsis
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
i ne samo to nego mi je cijeli sajt nekako loše napravljen, sporo se učitava zbog puno grafičkih elemenata, a i ja inače nisam pobornik nuke CMS-a (više sam za mambo/joomlu) pa mi sve to nekako izgleda prekičavo kao i većina sajtova sa nuke-om.Izvorno postao rage99
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Kako to mislis teme mi se neotvaraju ??
Za sajt se preporuca Firefox, Opera, Netscape.. s tim browserima puno bolje i brze radi sajt..
Sto se tice kolicine aplikacija, sajt je nov i uploadao sam samo aplikacije koje ja koristim i koje su meni korisne.. sto nas vise bude vise ce ljudi uploadat aplikacije koje oni koriste i skupit ce se..
Skidam i ja sa dodsisa, symbian foruma, i jos hrpe sajtova, al skidam sta je meni potrebno i to cu uplaodati, pa eto ak se zelite pridruzit i pomoch oko sajta, slobodno se regajte i uploadajte, pa da napravimo neki hrvatski sajt sa hrpom aplikacija i zezalica za skidat..
Kako god hocete, tko hoce moze doch, tko nece nemora..
Pozdrav..![]()
gle, projekt je hvale vrijedan. ali smatram da neće potrajat dok malo ne promjeniš dizajn i koncept sajta.Izvorno postao Shamanix
i nešto me zanima još, kako misliš izać na kraj sa proizvođačima tog software-a s obzirom da na sajtu držiš ilegalni soft?? ustvari, prilično sam siguran da će ti hosting firma oduzet domenu i uskratit uslugu na prvu pritužbu proizvođača software-a.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Nista nije hostano na hostingu od sajta, a ako si procitao Terms Of Service vidio bi da tamo pise da ako nemas licencu moras izbrisat fajl koji si skinio u roku 24 sata i pise da proizvodjac software kontaktira nekoga iz symbianie ako zeli neku aplikaciju da bude maknuta sa sajta..
A nekuzim sta ti sad taj ilegalni software zapao za oko, pa i tu na ovom forumu ima hrpa takvog softwarea, sta oces reci da ce ukinut i ovaj forum ako se prituzi neka firma ? A dam se kladit da nisi kupio niti jednu aplikaciju koju koristis na svom mobitelu i isto imas hrpu ilegalnog softwarea..
Sto se tice koncepta i dizajna sajta, nece se promijnit, ak se tebi nesvidja, nemoj ici tamo i to je to..
jel zna neko neku dobru stranicu sa aplikacijama za symbian 3rd edition(nokia 3250)?treba mi za prijatelja,a bas nisam upucen u symbian.
...............
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks