Ovako Ico, da malo podjelim misljenje s tobom:
1.Nokia N97
I sam si rekao da znas dosta o N97, meni se nije pokazala dobra, hardverski je lose izvedena, slide je mogao biti bolji, sve u svemu, hardverski je jedan stari Tytn II bolji.
OS? Symbian na touchu je jednostavno los, zastario i nikako da moze pratiti tekuce trendove. Posebice na pocetku 2010. godine, ne bih nikako ulagao u takav uredjaj.
Da je N900 u igri, to je vec druga prica.
Stoga- N97 nikako! odnosno, da, ako je za 1 kn. Jer niti ne vrijedi vise.
2.iPhone 3GS
Druzio se s njim nekoliko mjeseci, iako sam opcenito bio uvijek protivnik iPhonea, primjerice u usporedbi s N97, odabrao bih iPhone 3GS. Brzina se osjeti, surfanje je kvalitetno, kako i podosta aplikacija (posebice nakon modifikacija). Naime jailbrake se moze napravit i to sam cak napravio vrlo jednostavno bez nekih muka.
Definitivno ga uzmi u uzi krug.
3. G2 Touch odnosno Hero
Da, sigurno si pomislio, ovo cu ti preporucit. I hocu, iz nekoliko razloga. Hero platforma je jedna od najboljih trenutno Android platformi (osim naravno Nexus One koji cekamo). Hardverski, uredjaj je kvalitetno napravljen, te dizajniran.
S druge strane 288 MB RAM-a i Qualcomm MSM 7200A 528 MHz procesor garantiraju izvrstan rad Sense UI sucelja i mogucnost upgradea na Android 2.1
Kamera je u rangu iPhonea (odnosno malo bolja), naravno losija nego N97.
Sve u svemu, Android ti je od ovdje ponudjenih uredjaja najnapredniji OS, i naravno najvise raste i najvise se razvija. Plus sto takav HTC hardware podrzava igranje sa OS-om u smislu optimizacija i nadogradnji. A i Android OS nudi multitasking o kojem Symbian i iPhone OS mogu samo sanjati.
Nema dvojbe, da sam u istoj poziciji kao i ti, odabrao bih G2 Touch.
p.s. ako je vec T-mobile, ovisno sto ti treba u zivotu, ja bi pogledao i BB uredjaje.
Nadam se da sam barem malo pomogao.
EDIT odgovori:
Naravno da je moguce instalirati sve aplikacije, ne zaboravi, G2 Touch je zapravo Hero.
Bluetooth,iskreno nisam isprobavaone koristim ga.
iGo, kazu da ce biti http://www.gsmdome.com/mobile-softwa...nav-n-go_10716

Odgovori uz citat
.
...

.gif)

Bookmarks