Jel može Windows movie maker to pospajat?
Kako god okreneš,titlovi neće savršeno radit...![]()
Naime skinuo sam jedan film u mkv formatu koji je podijeljen na dva dijela.
Problem je što ne mogu pronaći titlove koji će odgovarati pa me zanima kojim programom mogu spojiti film u jednu cjelinu.Znam da postoji,ali ne znam kako se zove.Tražio sam u tražilici,ali ništa...![]()
Jel može Windows movie maker to pospajat?
Kako god okreneš,titlovi neće savršeno radit...![]()
Format factory?
Ja sam jednom spajao film i bilo je OK.
Možda ovako nešto?
Pokušavam sa format factory pa ako ne uspije,isprobat ću mkv joiner.Problem su samo titlovi jer ako spoji sa samo par sekundi zakašnjenja,titl neće dobro raditi.
Radi se o Matrix triologiji skinuto sa mojblinka.
@ sniper: Stalno riktanje titlova u BS playeru nije nimao interesantno. Lako,je al dosta neefikasno jer treba praktički "dežurat" sa ctrl + strelica...
Ma znam, ali Vepar je rekao da je problem u tome da titlovi neće dobro raditi ako ih taj program ne spoji dobro, tj ako ih spoji sa par sekundi zakašnjenja, pa sam ja to ponudio kao opciju jer ih onda mora samo jednom naštimat i opet će biti dobro, neće morat stalno narihtavatAli dobro, malo smo otišli offtopic, tako da je najbolje da se vratimo na temu
![]()
Ja sam mislio da se film sastoji od više dijelova,pa sam zato ono napisao. Moja greška...
Bit ce dovoljno jedno riktanje da sve stima,ili pak editiranje u nekom subtitle programu...
ukoliko je film u dva dijela, vjerovatno se radi o vecem kvalitetu pa je podijeljeno na dva dijela, naime kada trazis titlove trazi one koji u nazivu imaju nesto kao "2 cd" ili u opisu broj titlova 2, uglavnom nesto sto asocira da su titlovi podijeljeni na dva dijela. pokusaj tako, meni je uspjelo par puta
filmove obicno skine mali milion ljudi, pa tako i tu kopiju koju si ti skinuo, i neko vrijedan je vjerovatno i napravio do sada prijevod u dva dijela ukoliko me kuzis![]()
Sa format factory nisam uspio,jednostavno je stao negdje na sredini i to je to.Sa video joinerom sam pokušao ali je film(Matrix 1) bio 93GB!! u AVI formatu.Reza je bila 1280x528...
Što se tiče titlova nije mi problem bs player,nego ja gledam mkv ripove na WD media playeru kod kojeg se ne mogu pomicati titlovi.
Poskidao sam hrpu titlova,ali takav titl valja samo u prvom dijelu,ali ne i u drugom.
Pokušat ću još jednom...
Jesi probao ove titlove, na dva cd-a su
Ako rade ugodno gledanje onda
Odustao sam,ništa mi nije uspjelo,ali pronašao sam Matrix na Demonoidu pa ću valjda biti bolje sreće.Hvala svima
yager,ni ti titlovi ne rade nažalost...![]()
Bookmarks