Nece ti se to dogoditi, jer da bi zvao, prvo moras stisnuti hardwerski gumb da ti se mob probudi, a onda tek slajdom unlockat screen da bi išta mogao koristiti.
Što se tiče mana..to je vrlo relativan pojam, ovisi što ti želiš od uređaja. Na Leu se gotovo 95% stavki moze reprogramirat, dakle, svakim danom ovaj mob je sve bolji i bolji, jer svakim danom naucis i spoznas nesto novo. A s obzirom da je uređaj tek izašao, svakim danom mozemo ocekivati samo poboljsanja.
Inace, mob je ultra brz, surfanje na ekranu predobro, jer mozes citati bez zumiranja, a ono sto je meni najbolje je multitasking kojeg iphone nema.
Ja sam se isto dvoumio između ta dva uređaja i na kraju ipak uzeo Lea. Odličan GPS u odnosu na ajfon, bolja kamera u odnosu na ajfon, microsoft office puno bolji u odnosu na ajfon. Jedina stvar koja je debelo na strani ajfona su aplikacije..ali kao sto rekoh..sve ovisi za što tebi treba uređaj.
Ja sam uzeo lea, jer meni mobitel treba radi officea, gpsa i surfanja. a to mi on bolje pruža.

Bookmarks